Perii abrazive cu flansa 200×75×30 mm, PRS200P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS200P, cu dimensiunile 200x75x30 mm și granulația 220, sunt produse de calitate superioară realizate de Abra Com SRL, Romania. Concepute pentru slefuire și lustruire, aceste perii sunt fabricate din pâslă abrazivă consumabilă. Recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice, acestea oferă o slefuire uniformă și durabilitate sporită.

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 200×75×30 mm, PRS200P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă PRS200P produse de Abra Com SRL, o companie românească recunoscută pentru calitatea superioară a produselor sale, reprezintă o soluție eficientă pentru operațiunile de slefuire și lustruire. Aceste perii se disting prin dimensiunile lor de 200x75x30 mm și granulația de 220, fiind fabricate din pâslă abrazivă consumabilă.

Proiectate pentru a satisface o gamă largă de nevoi în domeniul prelucrării metalelor și al lemnului, aceste perii abrazive cu flanșă oferă o finisare de înaltă calitate, indiferent dacă este vorba de prelucrarea mată, satinare sau slefuire de finisare. Astfel, se pot adapta perfect la o multitudine de aplicații, de la debavurarea și curățarea componentelor metalice, până la slefuirea și lustruirea suprafețelor nemetalice.

Unul dintre punctele forte ale periilor abrazive cu flanșă PRS200P este durabilitatea lor remarcabilă. Grație calității materialelor folosite în fabricarea lor, aceste perii abrazive sunt capabile să reziste la uzură și să mențină un randament optim pe întreaga durată de utilizare. În plus, ele oferă o slefuire uniformă pe toată durata funcționării, indiferent de complexitatea și amploarea operațiunilor.

Periile abrazive cu flanșă PRS200P sunt recomandate pentru utilizarea în posturi de lucru fixe, datorită capacitatea lor de a oferi o finisare de precizie și o eficiență maximă. Ele sunt utilizate într-o varietate de industrii, inclusiv în domeniul aeronautic, automotive, de construcții navale, prelucrarea lemnului, fabricarea de mobilier, industria de bijuterii și multe altele. De la finisarea pieselor mici și delicate, până la prelucrarea pieselor de mari dimensiuni și robuste, periile abrazive cu flanșă PRS200P sunt un instrument indispensabil pentru orice proces de slefuire și lustruire.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200P se disting prin versatilitatea și eficiența lor într-o multitudine de aplicații. Calitatea superioară a materialelor folosite în fabricarea lor, alături de designul ergonomic și eficient, le transformă într-o soluție excelentă pentru orice operațiune de prelucrare a metalelor sau a lemnului.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,