Perii abrazive cu flansa 200×40×30 mm, PRS200PA, granulatie 600, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200PA, cu dimensiuni de 200×40×30 mm și granulație 600, sunt produse de Abra Com SRL, un producător român de perii abrazive de calitate superioară. Acestea sunt realizate din paslă abrazivă cu lamele de corindon montate pe un suport textil, garantând o durabilitate impresionantă. Periile sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor metalice și nemetalice.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 200×40×30 mm, PRS200PA, granulatie 600, pasla cu lamele coridon

Producătorul român Abra Com SRL aduce pe piață o soluție de înaltă calitate pentru industria de prelucrare a metalelor și a lemnului: periile abrazive cu flanșă PRS200PA. Acestea se disting printr-o structură robustă, cu dimensiuni de 200×40×30 mm, și o granulație de 600, promițând performanțe de top în operatiunile de slefuire și lustruire.

Baza acestor perii este pasla abrazivă consumabilă, pe care sunt montate lamele de corindon. Lamelele sunt fixate pe un suport textil, ceea ce conferă produsului o durabilitate considerabilă și o performanță ridicată pe tot parcursul utilizării. Granulația de 600 asigură un finisaj neted și uniform, ideal pentru procesele de prelucrare fină a metalelor, dar și a altor materiale nemetalice.

Periile abrazive cu flanșă PRS200PA se pot folosi într-o gamă largă de industrii. În prelucrarea metalelor, acestea sunt utilizate pentru a elimina oxizi sau alte contaminanți de pe suprafețele metalice, sau pentru a finisa suprafețele slefuite anterior. În industria lemnului, perii sunt folosite pentru a slefui și a lustrui suprafețele, îndepărtând în mod eficient asperitățile și creând o finisare perfectă, gata de lacuire sau vopsire.

În plus, aceste perii abrazive cu flanșă sunt ideale pentru posturile de lucru fixe, datorită designului cu flanșă care permite o instalare ușoară și o utilizare eficientă. Aceasta reprezintă o soluție perfectă pentru o slefuire uniformă pe toată durata funcționării, asigurând rezultate de înaltă calitate și constante.

Cu toate acestea, folosirea acestor perii nu se limitează doar la prelucrarea metalelor și lemnului. Acestea pot fi de asemenea utilizate în industria ceramică pentru finisarea suprafețelor ceramice sau în industria de prelucrare a pietrei, pentru slefuirea și lustruirea pietrei naturale.

Materialele de înaltă calitate utilizate în producția periilor abrazive cu flanșă PRS200PA asigură o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Acest lucru reflectă angajamentul continuu al Abra Com SRL de a oferi produse de top care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Alegerea acestor perii pentru proiectele dumneavoastră de slefuire și lustruire înseamnă a opta pentru calitate, durabilitate și eficiență.

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.
Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,