Perii abrazive cu flansa 200×40×30 mm, PRS200PA, granulatie 320, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flansă 200×40×30 mm, model PRS200PA, sunt produse în România de către Abra Com SRL, asigurând o calitate superioară. Acestea au o granulație de 320, iar lamelele abrazive sunt din corindon, montate pe un suport textil, conferind durabilitate și eficiență mare în timp. Sunt ideale pentru operațiuni de slefuire și lustruire a diferitelor suprafețe.

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 200×40×30 mm, PRS200PA, granulatie 320, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flansă 200×40×30 mm, model PRS200PA, reprezintă o demonstrație a calității și eficienței în cadrul industriei de prelucrare a metalelor și a lemnului. Fabricate în România de către Abra Com SRL, aceste perii combină utilizarea materialelor de înaltă calitate cu un design optimizat pentru a oferi o performanță de neegalat.

Având o granulație de 320, aceste perii abrazive sunt construite folosind lamele de corindon, un material cunoscut pentru duritatea și rezistența sa la uzură. Montate pe un suport textil, lamelele asigură o durată de viață extinsă pentru periile abrazive, chiar și atunci când sunt folosite intensiv.

Prin intermediul acestei combinații de materiale și design, periile PRS200PA oferă un randament maxim pe toată durata utilizării. În plus, peria asigură o slefuire uniformă, ceea ce duce la rezultate mai precise și la un finisaj de înaltă calitate.

Periile abrazive cu flansă sunt ideale pentru utilizarea în cadrul posturilor de lucru fixe. Acestea sunt versatile și pot fi folosite pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru prelucrarea mată, satinarea și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice.

În industria prelucrării metalelor, periile abrazive cu flansă sunt utilizate pentru a pregăti suprafețele pentru sudură, pentru a îndepărta rugină și scame de pe piese și pentru a finisa muchiile aspre. De asemenea, acestea sunt frecvent utilizate în industria de prelucrare a lemnului, unde ajută la slefuirea suprafețelor înainte de vopsire sau lacuire, asigurând astfel un finisaj neted și uniform.

Pentru operatorii care caută eficiență și rezultate superioare, periile abrazive cu flansă PRS200PA oferă o soluție de încredere. Datorită construcției de calitate superioară și a materialelor de înaltă calitate, acestea reprezintă un instrument indispensabil în orice atelier.

În concluzie, periile abrazive cu flansă 200×40×30 mm, model PRS200PA, sunt un produs care îmbină durabilitatea, eficiența și versatilitatea, pentru a oferi rezultate optime într-o gamă largă de aplicații industriale. Fie că este vorba de prelucrarea metalelor sau a lemnului, aceste perii abrazive sunt gata să facă față provocărilor și să asigure rezultate de calitate superioară.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,