Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 600, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 600, produse de Abra Com SRL, sunt fabricate din pasla cu lamele abrazive de coridon pe suport textil. Acestea sunt ideale pentru slefuirea si lustruirea metalelor si nemetalelor, asigurand o finisare uniforma. Calitatea superiora a materialelor folosite garanteaza o rezistenta sporita la uzura si un randament maxim

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 600, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 600, realizate de compania românească Abra Com SRL, reprezintă un exemplu de excelenta în domeniul prelucrarii prin slefuire și lustruire a suprafețelor metalice și nemetalice. Produsele sunt concepute din pasla de înalta calitate, cu lamele abrazive de coridon inserate pe un suport textil, oferind o durabilitate și rezistenta la uzura remarcabile.

Calitatea superioară a materialelor folosite în producția acestor perii abrazive asigură o durată de viață extinsă și un randament maxim pe toată durata utilizării. Lamelele abrazive de coridon, o formă de oxid de aluminiu, sunt recunoscute pentru duritatea lor, oferind o slefuire eficientă și consistentă. Suportul textil pe care sunt montate lamelele adaugă o rezistență sporită la uzura și conferă periei o flexibilitate superioară, permitând un contact optim cu suprafața prelucrată.

Periile rotative cu flansă, cu pasla, asigură o slefuire uniformă pe întreaga durată de funcționare, rezultând o finisare netedă și uniformă a suprafețelor. Acestea sunt recomandate pentru posturile de lucru fixe, unde precizia și consistenta sunt esențiale.

Aceste perii abrazive cu flansa sunt adesea utilizate în industria prelucrării metalelor și a lemnului. În industria metalurgică, ele sunt folosite pentru o gamă largă de operațiuni, de la eliminarea zgârieturi și a defectelor de suprafață, la finisarea finală și lustruirea pieselor metalice. În industria prelucrării lemnului, perii abrazive sunt utilizate pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor, îmbunătățirea aspectului și creșterea rezistenței la uzură a produselor finite.

Despre operațiile care pot fi efectuate cu aceste perii abrazive, trebuie menționat că acestea sunt diverse, începând de la prelucrarea brută până la finisarea detaliată. Slefuirea, satinarea, lustruirea, debavurarea și curățarea sunt doar câteva dintre operațiile posibile cu aceste perii.

În concluzie, periile abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 600, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă o unealtă indispensabilă în multe industrii, oferind eficiență, durabilitate și versatilitate într-un singur pachet. Prin combinația inteligentă de materiale de înaltă calitate și tehnologie abrazivă avansată, aceste perii garantează performanțe consistente și durabile.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,