Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 320, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS40PA sunt de dimensiunea 150x50x20 mm, cu granulație 320, și sunt compuse din pâslă cu lamele abrazive de corindon inserate pe un suport textil. Producția românească de calitate superioară oferită de Abra Com SRL asigură durabilitate și performanță, ideale pentru prelucrarea mătă, satinare și slefuirea finisării suprafetelor metalice și nemetalice

 

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 320, pasla cu lamele coridon

Fabricate cu precizie și calitate înaltă de Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă PRS40PA sunt un produs românesc de excepție, destinat pentru activități de slefuire și lustruire. Dimensiunile de 150x50x20 mm, combinată cu granulația 320, le oferă o flexibilitate și un nivel de precizie deosebit.

Baza periilor constă în pâslă, un material durabil și rezistent, în care sunt inserate lamele abrazive de corindon, pe un suport textil. Corindonul este un mineral foarte dur, fiind doar al doilea după diamant în scala de duritate Mohs, ceea ce face ca aceste perii abrazive să fie capabile să prelucreze cu eficiență o varietate largă de materiale.

Aceste periile abrazive cu flanșă se recomandă pentru prelucrarea mătă, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Utilizarea lor poate fi variată, în funcție de cerințele specifice ale fiecărui proiect sau proces de producție.

În industria prelucrării metalelor, aceste perii pot fi utilizate pentru îndepărtarea burghiului și a zgârieturilor de pe suprafața metalică, slefuirea și finisarea suprafețelor sudate, precum și pentru curățarea și pregătirea suprafețelor pentru procesele ulterioare de vopsire sau acoperire. În domeniul prelucrării lemnului, ele sunt ideale pentru îndepărtarea vopselei vechi sau a lacurilor, precum și pentru prelucrarea fină a lemnului pentru a-i conferi un aspect fin și lustruit.

Periile abrazive cu flanșă PRS40PA beneficiază de o construcție unică și inovatoare. Suportul textil pentru lamelele abrazive asigură o durabilitate sporită a periilor, mărind rezistența la uzură și permitând o utilizare mai îndelungată fără înlocuire. În plus, această construcție permite o slefuire uniformă pe toată durata funcționării, oferind astfel un rezultat consistent și de înaltă calitate.

Recomandate pentru posturi de lucru fixe, aceste perii abrazive cu flanșă asigură o utilizare eficientă și precisă, maximizând productivitatea și calitatea finisajelor. Indiferent de complexitatea sau amploarea proiectului, periile abrazive cu flanșă PRS40PA pot îmbunătăți eficiența și rezultatele, asigurând în același timp durabilitate și fiabilitate pentru utilizarea de lungă durată

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,