Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 220, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40PA, granulație 220, sunt produse de calitate superioară realizate de Abra Com SRL din România. Confeccionate din pâslă cu lamele abrazive de corindon pe suport textil, aceste perii sunt ideale pentru prelucrarea mată, satinare și șlefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice.

 

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40PA, granulatie 220, pasla cu lamele coridon

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, modelul PRS40PA cu granulație 220, reprezintă produse de înaltă calitate, fabricate în România de compania Abra Com SRL, cunoscută pentru excelenta sa în producția de unelte abrazive.

Aceste perii sunt realizate din pâslă cu lamele abrazive de corindon pe suport textil. Caracteristicile acestor materiale conferă periilor o rezistență la uzură excepțională, precum și o durată de viață sporită. Mai mult, utilizarea corindonului, un material abraziv foarte dur, asigură un randament maxim pe toată durata utilizării.

Una dintre principalele beneficii ale periilor abrazive cu flanșă este capacitatea lor de a oferi o șlefuire uniformă de-a lungul întregii perioade de funcționare. Acestea sunt o soluție eficientă pentru operatiunile de prelucrare mată, satinare și șlefuire de finisare, fiind utilizate frecvent în prelucrarea suprafețelor metalice și nemetalice.

În industria prelucrării metalelor, periile abrazive cu flanșă sunt folosite pentru a netezi, îndepărta materiale nedorite sau finisa diverse piese metalice. De asemenea, aceste perii pot fi utilizate în operațiuni de lustruire, curățare și satinare, contribuind la îmbunătățirea aspectului final al produselor.

În industria prelucrării lemnului, aceste perii abrazive sunt valoroase pentru efectuarea șlefuirii și finisării suprafețelor. Ele permit slefuirea rapidă și eficientă a suprafețelor de lemn, îndepărtând asperitățile și pregătind lemnul pentru tratamente ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.

Recomandarea principală este utilizarea periilor abrazive cu flanșă pentru posturi de lucru fixe. Prin utilizarea lor continuă, se asigură nu doar eficiență și randament înalt, ci și consistență în procesul de șlefuire și lustruire. Acestea sunt unelte indispensabile în multe industrii, fiind recunoscute pentru durabilitatea și eficiența lor.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40PA, cu granulație 220, produse de Abra Com SRL, sunt instrumente de calitate superioară, fiabile și eficiente, care îmbunătățesc calitatea și uniformitatea prelucrării suprafețelor în diverse industrii. Având în vedere compoziția lor unică din pâslă cu lamele abrazive de corindon pe suport textil, acestea oferă o rezistență sporită la uzură, garantând în același timp un rezultat de șlefuire și lustruire uniform și de calitate.

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.
Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,