Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, granulație 220, din paslă abrazivă sunt produse de top din portofoliul Abra Com SRL. Acestea sunt create pentru slefuire și lustruire, făcându-le ideale pentru prelucrarea mătă, satinare și slefuire de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Datorită materialelor de înaltă calitate utilizate, periile oferă o durată de viață îmbunătățită și un randament maxim constant.

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, cu granulație 220, din paslă abrazivă, sunt un produs de înaltă calitate al companiei românești Abra Com SRL. Este important de subliniat faptul că aceste periile sunt special concepute pentru a îndeplini sarcini de slefuire și lustruire, făcându-le esențiale în multe procese de prelucrare a metalelor și lemnului.

Periile abrazive cu flanșă PRS40P sunt realizate din lamele de paslă abrazivă, un material consumabil care oferă durabilitate și eficiență în timpul operării. Acestea oferă o prelucrare uniformă, optimizând finisarea suprafețelor și garantând o eficiență maximă pe întreaga durată de utilizare. Datorită calității materialelor utilizate, aceste periile abrazive au o durată de viață extinsă, ceea ce înseamnă că acestea pot fi utilizate pentru o perioadă îndelungată fără a necesita înlocuire frecventă.

Aceste periile sunt potrivite pentru prelucrarea mătă, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. Acestea sunt extrem de versatile, putând fi folosite pentru o varietate de materiale, inclusiv oțel, aluminiu, cupru, lemn și plastic.

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, sunt ideale pentru utilizare în posturile de lucru fixe. Designul lor le face ușor de manevrat și adaptabile la o serie de mașini-unelte, sporind eficiența producției.

Acestea sunt folosite într-o serie largă de industrii, cum ar fi industria prelucrării metalelor, unde sunt utilizate pentru a îndepărta burdufuri, a netezi muchii aspre și a realiza finisări de suprafață de înaltă calitate. De asemenea, sunt utilizate în industria lemnului, unde ajută la netezirea suprafețelor aspre și la pregătirea lemnului pentru vopsire sau lăcuire.

Periile abrazive cu flanșă PRS40P pot fi utilizate într-o varietate de operațiuni. Acestea includ slefuirea, lustruirea, îndepărtarea vopselei sau a ruginii, curățarea și pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau lăcuire. Aceste operațiuni sunt esențiale în multe procese de fabricație și de finisare, făcând periile abrazive cu flanșă un instrument indispensabil în multe industrii.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, granulație 220, din paslă abrazivă sunt un produs superior oferit de Abra Com SRL, care aduce eficiență, versatilitate și durabilitate în orice proces de prelucrare sau finisare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,