Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 120, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, granulație 120, realizate din pâslă abrazivă sunt produse superioare fabricate de Abra Com SRL, România. Acestea sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea suprafetelor metalice și nemetalice. Grație materialelor de înaltă calitate utilizate, aceste perii abrazive au o durată de viață îndelungată și randament maxim constant.

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 120, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, granulație 120, fabricate din pâslă abrazivă sunt produse de top în domeniul abrazivelor, având originea în România și fiind create de compania recunoscută Abra Com SRL. Acestea au fost concepute pentru a facilita slefuirea și lustruirea atât a materialelor metalice, cât și a celor nemetalice, asigurând o finisare de înaltă calitate.

Folosind materiale de înaltă calitate, aceste perii abrazive garantează o durată de viață îndelungată și un randament maxim pe toată durata utilizării, oferind un raport excelent între cost și eficiență. Periile sunt proiectate pentru a asigura o slefuire uniformă, rezultând o suprafață netedă și fără zgârieturi.

Flanșa de 20 mm permite montarea ușoară și sigură a periei pe diferite mașini de prelucrare, asigurând stabilitate și eficiență maximă în timpul utilizării. Cu o granulație de 120, aceste perii abrazive sunt capabile să îndepărteze materialele dure și rezistente, fără a afecta calitatea suprafeței lucrăte.

Pâsla abrazivă, un material consumabil din care sunt realizate lămelele, asigură o abraziune eficientă și consistentă, fără a deteriora sau a răni suprafața prelucrată. Acest lucru este extrem de important atunci când se lucrează cu materiale delicate sau care necesită o atenție specială în ceea ce privește finisarea.

Datorită versatilității lor, periile abrazive cu flanșă sunt recomandate pentru diverse industrii, precum cea de prelucrare a metalelor și a lemnului. În plus, pentru posturi de lucru fixe, utilizarea periilor rotative cu flanșă este deosebit de avantajoasă, fiind ideale pentru activități de slefuire și lustruire regulată.

De remarcat este și faptul că, în pofida eficienței lor înalte, periile abrazive cu flanșă sunt ușor de înlocuit, ceea ce le face și mai atractive pentru industriile cu cerințe de producție ridicate. Odată cu uzura pâslei abrazive, peria poate fi înlocuită cu una nouă, asigurând astfel un flux constant de productivitate și eficiență.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă 150x50x20 mm, PRS40P, cu granulație 120 de la Abra Com SRL, sunt o soluție de înaltă calitate și fiabilă pentru o gamă largă de aplicații de prelucrare și finisare. Ele sunt dovada clară a angajamentului companiei pentru inovație și calitate, oferind profesioniștilor instrumente de înaltă performanță pentru a se asigura că munca lor este realizată la cele mai înalte standarde

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,