Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa de 150x50x20 mm, PRS40P, granulație 1000, realizate din pâslă abrazivă sunt produse de calitate superioară fabricate în România de Abra Com SRL. Acestea sunt folosite pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor metalice și nemetalice, garantând o slefuire uniformă și o durată de viață extinsă datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în fabricația lor.

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×50×20 mm, PRS40P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansă de 150x50x20 mm, PRS40P, cu granulație 1000, fabricate din pâslă abrazivă sunt produse de către compania românească Abra Com SRL, renumită pentru calitatea superioară a articolelor sale. Făcute cu o atenție meticuloasă la detalii și folosind materiale de înaltă calitate, aceste perii oferă o durată de viață îmbunătățită și randament maxim pe tot parcursul utilizării lor.

Aceste periile abrazive sunt instrumente versatile, eficiente pentru slefuirea și lustruirea unei game largi de suprafețe. Cu o flansă robustă și lățimea de 50 mm, acestea asigură o stabilitate crescută în timpul funcționării, permițând un control sporit al procesului de prelucrare.

Folosirea pâslei abrazive de granulație 1000 oferă o calitate superioară de finisare, eliminând imperfecțiunile și creând o suprafață lustruită și uniformă. Aceasta este deosebit de utilă în prelucrarea materialelor delicate, precum lemnul sau metalul, unde este esențial să se evite zgârierea sau deteriorarea în timpul procesului de slefuire.

Aceste periile abrazive cu flansă sunt recomandate pentru utilizare în posturi de lucru fixe, datorită flanșei lor robuste. Flanșa adaugă stabilitate și control în timpul funcționării, asigurând o slefuire uniformă și precisă.

Periile abrazive cu flansă de la Abra Com SRL sunt folosite în mod extensiv în diverse industrii, cum ar fi industria prelucrării metalelor și industria lemnului. În prelucrarea metalelor, acestea sunt utilizate pentru a elimina burdufuri, a slefui și a lustrui suprafețele, în timp ce în industria lemnului, sunt utilizate pentru slefuirea și lustruirea fină a pieselor de mobilier.

Aceste periile oferă avantajul unui finisaj uniform și consistent, indiferent de complexitatea formei piesei de prelucrat. În plus, datorită granulației fine a pâslei abrazive, aceste perii sunt capabile să realizeze o finisare de înaltă calitate, lustruită și fără zgârieturi.

Pe lângă durabilitatea și eficiența lor, un alt avantaj major al acestor periile abrazive este capacitatea lor de a minimiza timpul de oprire pentru înlocuirea sculelor. Pâslele abrazive pot fi înlocuite rapid și ușor, ceea ce le face extrem de convenabile pentru operațiuni de producție pe scară largă.

În concluzie, periile abrazive cu flansă de 150x50x20 mm, PRS40P, cu granulație 1000 de la Abra Com SRL sunt instrumente de înaltă calitate, durabile și eficiente, indispensabile în multe industrii pentru prelucrarea materialelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,