Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40PA, granulatie 320, pasla cu lamele abrazive

Periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, PRS40PA, granulație 320, sunt produse de calitate superioară realizate de Abra Com SRL din România. Concepute din paslă, acestea au inserate lamele de abraziv corindon pe suport textil, asigurând o rezistență ridicată la uzură. Sunt recomandate pentru slefuire și lustruire a suprafețelor metalice și nemetalice.

 

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40PA, granulatie 320, pasla cu lamele abrazive

Periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, PRS40PA, granulație 320, sunt produse de înaltă calitate, produse de Abra Com SRL, un renumit producător românesc, cunoscut pentru excelența și fiabilitatea produselor sale. Aceste peri abrazive sunt fabricate folosind pasla, un material textil robust, cu lamele de abraziv corindon inserate pentru eficacitate crescută.

Utilizarea paslei ca suport pentru lamelele abrazive conferă periei o rezistență sporită la uzură și un randament consistent pe întreaga durată a utilizării. Lamelele de corindon, cu granulație 320, asigură o prelucrare precisă și delicată a suprafețelor, rezultând o finisare lustruită sau satinată, după preferință. Acest grad de granulație este ideal pentru operatiuni de slefuire fină sau satinare a materialelor.

Periile rotative cu flanșă se folosesc în principal pentru prelucrarea metalelor, fie că este vorba de aluminiu, oțel, fier sau alte aliaje, dar și a lemnului, pentru a asigura o suprafață netedă și uniformă. Sunt recomandate pentru a fi folosite în posturi de lucru fixe, datorită modului lor de utilizare care implica rotirea în jurul axei lor.

Industria prelucrării metalelor beneficiază în mod deosebit de periile abrazive cu flanșă. Acestea sunt utile în procesele de prelucrare, precum debavurarea, îndepărtarea zgurii, curățarea și lustruirea. De asemenea, sunt esențiale în industria auto, unde sunt utilizate pentru curățarea și pregătirea pieselor pentru vopsire sau acoperire. În industria lemnului, aceste peri abrazive sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor, pregătirea pentru vopsire sau lăcuire.

Acest tip de perii abrazive cu flanșă pot fi de asemenea utilizate în alte industrii unde finisarea suprafețelor este esențială. De exemplu, în industria aero-spațială, sunt utilizate pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, iar în industria navală, pentru îndepărtarea ruginii și a vopselei vechi de pe suprafețele metalice ale navelor.

Prin combinația de paslă durabilă și corindon abraziv, periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, PRS40PA, granulație 320, oferă performanță și durabilitate într-un pachet eficient. Acestea reprezintă un instrument indispensabil în orice proces de prelucrare a suprafețelor, fiind un exemplu concret al excelenței în producția românească.

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.
Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,