Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40PA, granulatie 220, pasla cu lamele abrazive

Periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, PRS40PA, cu granulație 220, produse de Abra Com SRL, reprezintă un exemplu de calitate superioară în domeniul materialelor abrazive. Sunt fabricate din paslă și îmbogățite cu lamele abrazive de corindon pe suport textil, garantând astfel durabilitate și eficiență. Aceste periile sunt optimizate pentru slefuire și lustruire, fiind ideale pentru prelucrarea suprafețelor metalice și nemetalice.

 

 

 

 

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40PA, granulatie 220, pasla cu lamele abrazive

Periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, modelul PRS40PA, produse de Abra Com SRL, sunt o reprezentare a superiorității în domeniul materialelor abrazive. Realizate cu atenție la detalii și cu respect pentru standardele de calitate înalte, aceste periile constituie un exemplu de inginerie excepțională în ceea ce privește procesarea materialelor.

Construite din paslă cu lamele abrazive de corindon pe un suport textil, aceste periile abrazive îmbină flexibilitatea și rezistența, oferind un grad de abraziune optim, atât pentru finisare, cât și pentru lucrări mai complexe. Corindonul, un mineral extrem de dur, conferă lamelelor o durabilitate remarcabilă, asigurând astfel o durată de viață mai mare a periei și un randament maxim pe toată durata utilizării.

Prin natura lor, periile abrazive cu flanșă sunt ideale pentru slefuire și lustruire, fiind o soluție versatilă în multe industrii. În industria prelucrării metalelor, ele sunt folosite pentru operațiuni de debavurare, finisare și satinare, oferind o slefuire uniformă și lustruire eficientă. În plus, în industria lemnului, aceste periile sunt utile pentru slefuirea suprafețelor, netezirea marginilor și îndepărtarea imperfecțiunilor de pe suprafețele de lemn. Periile rotative cu flanșă sunt recomandate pentru posturi de lucru fixe, unde asigură o prelucrare eficientă și uniformă pe toată durata funcționării.

Lamele abrazive de corindon sunt realizate pe un suport textil, care conferă periei o rezistență la uzură foarte mare. În plus, suportul textil ajută la menținerea flexibilității lamei, permițând astfel un control mai bun și o adaptabilitate superioară la forme și contururi.

Toate aceste calități ale periilor abrazive cu flanșă PRS40PA de la Abra Com SRL le fac o alegere ideală pentru o varietate de aplicații în numeroase industrii. De la producătorii de mobilier până la specialiștii în prelucrarea metalelor, aceste periile oferă o soluție eficientă și durabilă pentru o gamă largă de operațiuni de slefuire și lustruire. În plus, datorită fabricației superioare și a utilizării materialelor de înaltă calitate, ele garantează un randament constant și de lungă durată, chiar și în condițiile cele mai solicitante.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,

Utilizare perii din pasla cu lamele de coridon pe suport textil

Periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pe suport textil sunt instrumente versatile, folosite în numeroase industrii pentru diverse procese de prelucrare și finisare. Acestea sunt concepute pentru a oferi un grad ridicat de eficiență și performanță.

 • Industria prelucrării metalelor: Aceste perii sunt utilizate pentru îndepărtarea zgurii, a ruginii, debavurarea sau netezirea marginilor aspre de pe piese metalice.
 • Industria auto: Periile abrazive sunt utilizate în pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau acoperire, prin îndepărtarea resturilor de mizerie, grăsime sau vopsea veche.
 • Industria lemnului: Acestea sunt folosite pentru slefuirea și finisarea suprafețelor din lemn, pregătindu-le pentru vopsire, lăcuire sau alte forme de finisare.
 • Industria aero-spațială: Periile sunt folosite pentru curățarea și finisarea componentelor de avion, asigurând aderenta corespunzătoare pentru vopsiri și acoperiri.
 • Industria navală: Aceste perii sunt folosite pentru a îndepărta rugină și vopsea veche de pe suprafețele metalice ale navelor.
 • Restaurare și conservare: Periile abrazive sunt utilizate pentru curățarea și restaurarea obiectelor de artă sau a structurilor istorice.
 • Industria construcțiilor: Acestea sunt folosite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea acoperirilor protectoare.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla cu lamele de coridon

Utilizarea periilor abrazive din paslă cu lamele de corindon oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Durabilitate: Pasla, fiind un material robust, asigură rezistența la uzură a periei, crescând astfel durata de viață a acesteia.
 • Eficiență: Lamele de corindon, un material abraziv extrem de dur, permit îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe, fără a provoca deteriorări inutile.
 • Versatilitate: Periile pot fi folosite pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și altele, făcându-le ideale pentru numeroase industrii.
 • Finisare uniformă: Aceste perii abrazive oferă o finisare uniformă, ceea ce este esențial pentru procesele de slefuire și lustruire.
 • Productivitate crescută: Datorită eficienței lor, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon pot crește productivitatea, reducând timpul necesar pentru finisarea sau prelucrarea suprafețelor.
 • Mai puțin praf: Spre deosebire de alte metode de slefuire și lustruire, peria din paslă cu corindon generează mai puțin praf, ceea ce poate îmbunătăți calitatea aerului în mediul de lucru.
 • Compatibilitate cu mașini unelte: Periile pot fi montate pe o varietate de mașini unelte, inclusiv polizoare unghiulare, mașini de șlefuit sau burghie.
 • Cost-eficiente: Fiind durabile și eficiente, periile abrazive din paslă cu lamele de corindon reprezintă o soluție cost-eficientă pe termen lung pentru prelucrarea și finisarea suprafețelor.
 • Siguranță în utilizare: Datorită construcției lor robuste, aceste perii minimizează riscul de deteriorare sau accidente în timpul utilizării.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

,

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, ,