Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 80, pasla abraziva

Periile abrazive cu tija 80×40 mm, PRS25PA, granulație 600, realizate din lamele de pâslă abrazivă, sunt produse de calitate superioară produse de Abra Com SRL. Fiind construite din materiale de înaltă calitate, aceste perii au o durată de viață prelungită și oferă un randament maxim pe tot parcursul utilizării lor. Sunt ideale pentru prelucrarea mată, satinare și șlefuirea de finisare a suprafețelor metalice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 80, pasla abraziva

Fabricate în România de către renumita companie Abra Com SRL, periile abrazive cu flansa 150×40×20 mm, model PRS40P, cu granulatie 80, reprezintă exemplul perfect al calității superioare și al durabilității sporite. Acest produs, format din lamele de pasla abraziva consumabile, a fost conceput special pentru a oferi o slefuire și o lustruire uniformă pe toată durata funcționării, un avantaj major în comparație cu alte produse similare de pe piață.

Periile abrazive cu flansa sunt un instrument esențial pentru multe industrii, inclusiv prelucrarea metalelor și lemnului. Utilizarea lor este recomandată pentru prelucrare mata, satinare și finisare pe o gamă largă de suprafețe, atât metalice, cât și nemetalice. Cu toate acestea, utilitatea acestora nu se limitează doar la aceste domenii, ci poate fi extinsă și în alte industrii care necesită slefuire și lustruire de înaltă calitate.

Materialele de înaltă calitate folosite în fabricarea periilor abrazive cu flansa garantează o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Acest lucru reduce costurile de înlocuire și întreținere, crescând astfel eficiența generală a procesului de producție. În plus, rezistența lor la uzură face ca aceste perii să fie o alegere fiabilă pentru operațiuni de lungă durată.

Flansa, componenta care unește periile abrazive cu mașina de slefuit, este proiectată într-un mod care facilitează instalarea și demontarea rapidă și eficientă, sporind astfel productivitatea. În plus, datorită designului lor compact, aceste perii ocupă un spațiu redus, ceea ce le face ideale pentru medii de lucru cu spațiu limitat.

Granulația de 80 a periilor abrazive cu flansa asigură un echilibru perfect între eficiență și finisare. Aceasta este suficient de aspră pentru a elimina materialele nedorite, dar și suficient de fină pentru a lăsa o suprafață lustruită și finisată.

De asemenea, lamelele de pasla abraziva consumabile ale acestor perii permit un nivel ridicat de flexibilitate în utilizare. Acestea pot fi înlocuite cu ușurință atunci când se consumă, făcând periile abrazive cu flansa o alegere practică și economică.

Prin combinarea durabilității, eficienței și flexibilității, periile abrazive cu flansa de 150×40×20 mm, model PRS40P, cu granulatie 80, de la Abra Com SRL reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută un produs de slefuire și lustruire de înaltă calitate și de lungă durată.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,