Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansă 150x40x20 mm, PRS40P, granulație 600, sunt produse superioare fabricate de Abra Com SRL, un producător român de încredere. Construite din lamele de paslă abrazivă consumabilă, aceste perii sunt perfecte pentru slefuirea și lustruirea metalelor și nemetalelor. Durabilitatea și randamentul maxim sunt asigurate prin utilizarea materialelor de înaltă calitate, garantând o slefuire uniformă de-a lungul timpului.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 600, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansă de 150x40x20 mm, PRS40P, cu granulație 600, produse de Abra Com SRL, exemplifică standardele ridicate ale producției românești în ceea ce privește sculele abrazive. Făcute din lamele de paslă abrazivă consumabilă, aceste perii reprezintă alegerea potrivită pentru atelierele care necesită slefuire și lustruire eficientă și durabilă.

Construcția lor robustă și fiabilă este rezultatul utilizării de materiale de înaltă calitate, ceea ce le permite să reziste la sarcini de lucru intense și prelungite, maximizând durata de viață a produsului și eficiența generală. Granulația 600 asigură o finisare fină și uniformă, fiind ideală pentru operatiunile de slefuire fină și lustruire.

Periile abrazive cu flansă PRS40P sunt adaptate pentru utilizarea în posturi de lucru fixe, în industria prelucrării metalelor și a lemnului. În aceste contexte, abilitatea lor de a asigura o slefuire uniformă de-a lungul întregii perioade de funcționare este extrem de valoroasă, contribuind la o productivitate sporită și la o calitate îmbunătățită a finisajului.

De asemenea, datorită flansei lor, aceste perii sunt ușor de montat și demontat, asigurând o eficiență și versatilitate sporită în schimbarea între diferite operații și materiale de lucru. Datorită acestor caracteristici, periile abrazive cu flansă PRS40P sunt nu numai un instrument esențial pentru orice atelier de prelucrare a metalelor sau a lemnului, dar și o investiție inteligentă care adaugă valoare procesului de producție.

Abra Com SRL, prin calitatea și fiabilitatea produselor sale, continuă să se afirme ca un lider în domeniul sculelor abrazive. Periile abrazive cu flansă PRS40P sunt un exemplu concret al angajamentului său constant pentru inovație și excelență în fabricarea produselor, oferindu-le clienților scule de prelucrare de înaltă performanță care satisfac și cele mai exigente cerințe.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,