Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă de la Abra Com SRL, având dimensiuni de 150×40×20 mm și granulație de 320, sunt construite din lamele de paslă abrazivă consumabilă. Aceste perii de calitate superioară, de fabricație românească, sunt ideale pentru slefuirea și lustruirea suprafețelor metalice și nemetalice, oferind o finisare uniformă și durabilitate îmbunătățită datorită materialelor de înaltă calitate utilizate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 320, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă, cu dimensiuni de 150×40×20 mm, granulație 320, sunt produse de excelentă calitate, provenind de la fabricantul român, Abra Com SRL. Realizate din lamele de paslă abrazivă consumabilă, aceste perii sunt esențiale în prelucrarea materialelor, deoarece permit o slefuire uniformă și efectivă a suprafețelor.

Construcția lor robustă și folosirea materialelor de înaltă calitate asigură un nivel ridicat de durabilitate și un randament maxim pe toată durata utilizării. Periile abrazive cu flanșă sunt concepute pentru a fi folosite în mod repetat în condiții industriale severe, fără a-și pierde eficiența sau integritatea.

În ce privește granulația de 320, aceasta face ca periile abrazive cu flanșă să fie perfecte pentru slefuirea de finisare și lustruire. Această granulație fină permite obținerea unei finisări extrem de netede și curate pe o gamă largă de materiale, inclusiv metale și nemetale.

Aceste perii abrazive cu flanșă sunt, de asemenea, extrem de versatile, fiind utilizate în diverse industrii precum prelucrarea metalelor și a lemnului. În plus, sunt ideale pentru prelucrarea mată și satinare, oferind un nivel de finisare ce nu poate fi obținut prin metode tradiționale.

Datorită designului cu flanșă, aceste perii sunt recomandate pentru posturi de lucru fixe, permitând o manipulare mai sigură și mai precisă. Acestea se atașează cu ușurință la majoritatea echipamentelor de prelucrare a materialelor, asigurând o instalare simplă și eficientă.

Un alt beneficiu important al periilor abrazive cu flanșă este reprezentat de lățimea de 40 mm, care oferă o suprafață de lucru mare, permitând lucrul eficient pe suprafețe extinse. În plus, datorită paslei abrazive, aceste perii asigură o slefuire uniformă pe toată durata funcționării, garantând astfel un rezultat de înaltă calitate.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă de la Abra Com SRL oferă performanță și durabilitate, fiind un instrument esențial pentru toți cei care lucrează în domeniul prelucrării materialelor. Ele oferă o soluție eficientă și economică pentru slefuirea și lustruirea unui spectru larg de materiale, adăugând valoare și profesionalism oricărui proiect.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,