Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansă, model PRS40P, cu granulație de 220, de la Abra Com SRL, reprezintă alegerea perfectă pentru slefuirea și lustruirea profesională. Realizate din lamele de paslă abrazivă consumabilă, aceste perii de dimensiuni 150x40x20 mm, oferă o durabilitate sporită și eficiență maximă în prelucrarea metalelor și lemnului. Permite o slefuire uniformă pe durata întregii utilizări.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 220, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansă PRS40P sunt produse de compania românească Abra Com SRL, o companie renumită pentru calitatea excelentă a produselor sale. Realizate în dimensiuni de 150x40x20 mm, aceste perii sunt concepute pentru a oferi o performanță deosebită în procesul de prelucrare a suprafețelor metalice și nemetalice.

Periile PRS40P sunt fabricate cu o granulație de 220, ceea ce le oferă o abrazivitate optimă pentru slefuirea de finisare, satinare și prelucrare mată. Lamelele de paslă abrazivă consumabilă contribuie la durabilitatea lor îndelungată, asigurând în același timp un rezultat uniform pe durata întregii funcționări.

Aceste perii abrazive cu flansă sunt ideale pentru utilizare pe posturi de lucru fixe, datorită designului lor unic care permite o rotație stabilă și uniformă. În plus, flansa ajută la menținerea formei periilor și la prevenirea deformării lor în timpul utilizării, sporind astfel eficiența și durata de viață a produsului.

Calitatea materialelor utilizate în fabricarea acestor perii abrazive este esențială pentru a oferi utilizatorilor un produs superior. Abra Com SRL utilizează paslă abrazivă de înaltă calitate pentru a asigura că aceste perii oferă o performanță consistentă și durabilă. În plus, granulația de 220 permite o prelucrare fină a suprafețelor, asigurând un finisaj neted și fără zgârieturi.

Rezultatul este o unealtă de prelucrare de înaltă calitate care este durabilă, eficientă și capabilă de a prelucra o varietate de materiale. Periile abrazive cu flansă PRS40P sunt o soluție ideală pentru orice atelier de prelucrare a metalelor sau a lemnului. Fie că sunt utilizate pentru slefuire, satinare sau prelucrarea mată, aceste perii oferă rezultate uniforme de fiecare dată.

Concluzionând, periile abrazive cu flansă PRS40P de la Abra Com SRL reprezintă exemplul perfect al standardelor înalte de producție pentru care compania este cunoscută. Acestea îmbină materialele de înaltă calitate cu o proiectare inovatoare pentru a oferi o unealtă de prelucrare care este la fel de durabilă cât este și eficientă. Cu granulația lor de 220 și pasla abrazivă consumabilă, aceste perii sunt concepute pentru a asigura o prelucrare uniformă și de înaltă calitate a unei varietăți de suprafețe.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,