Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 120, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, PRS40P, granulație 120, sunt produse de înaltă calitate, fabricate în România de Abra Com SRL. Acestea sunt concepute pentru slefuire și lustruire, fiind realizate din lamele de pașlă abrazivă consumabilă. Periile sunt recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 120, pasla abraziva

Periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, model PRS40P, cu granulație 120, reprezintă o soluție de vârf pentru nevoile industriale de prelucrare a metalelor și lemnului. Aceste periute sunt un produs premium fabricat în România de către Abra Com SRL, o companie recunoscută pentru calitatea superioară a produselor sale.

Structura lor complexă îmbină inovația cu eficiența. Sunt fabricate din lamele de pașlă abrazivă consumabilă, asigurând o durată de viață sporită și un randament maxim pe toată durata utilizării. Aceasta este o caracteristică esențială pentru aplicații industriale, unde eficiența și durabilitatea sunt esențiale.

Dimensiunile de 150×40×20 mm sunt atent alese pentru a oferi un echilibru optim între abilitatea de a prelucra suprafețe mari și necesitatea de a ajunge în locuri mai greu accesibile. Flanșa periilor este de asemenea concepută pentru a facilita montarea și demontarea rapidă, reducând timpul de inactivitate și maximizând productivitatea.

Granulația 120 face ca aceste perii abrazive să fie potrivite pentru o varietate largă de aplicații, de la slefuirea și lustruirea preliminară, până la finisările fine. Suprafețele prelucrate cu aceste perii vor fi uniform slefuite, oferind un finisaj mat, ideal pentru o gamă variată de procese ulterioare, cum ar fi vopsirea, lăcuirea sau gravura.

În ceea ce privește domeniul de aplicare, periile abrazive cu flanșă PRS40P sunt recomandate pentru prelucrarea mată, satinare și slefuirea de finisare a suprafețelor metalice și nemetalice. În industria prelucrării metalelor, ele sunt ideale pentru prepararea suprafețelor de oțel, aluminiu sau aliaje, înainte de tratamentele de suprafață. În industria lemnului, acestea pot fi folosite pentru a îndepărta imperfecțiunile și a pregăti lemnul pentru vopsire sau lăcuire.

Utilizarea periilor rotative cu flanșă este cea mai indicată pentru posturi de lucru fixe, unde pot asigura o slefuire uniformă pe toată durata funcționării. Astfel, se obține un finisaj profesional, îmbunătățind calitatea produselor finale și eficiența proceselor de producție.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă 150×40×20 mm, PRS40P, granulație 120, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente esențiale pentru orice industrie care necesită prelucrare de suprafețe, garantând calitate, eficiență și durabilitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,