Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, cu granulatie 1000, din pasla abraziva, produse de Abra Com SRL, reprezinta un exemplu de calitate superioara in industria romaneasca. Acestea sunt special create pentru slefuire si lustruire, fiind realizate din lamele de pasla abraziva consumabila. Periile rotative cu flansa asigura o slefuire uniforma, recomandate pentru prelucrarea mata, satinare si slefuirea de finisare a suprafetelor metalice si nemetalice

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, granulatie 1000, pasla abraziva

Periile abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, cu granulatie 1000, fabricate de Abra Com SRL, sunt un produs emblematic al calitatii superioare a manufacturii romanesti. Acestea sunt concepute pentru a oferi un nivel inalt de slefuire si lustruire, atat pentru materiale metalice cat si nemetalice.

Periile sunt compuse din lamele de pasla abraziva, un material consumabil care ofera, in acelasi timp, eficienta si durabilitate. Fiecare componenta este atent selectata si verificata pentru a asigura un randament maxim pe toata durata utilizarii. Este important de subliniat faptul ca utilizarea materialelor de inalta calitate in procesul de fabricatie, nu doar extinde durata de viata a produsului, dar creste si performanta acestuia in aplicatii intensive.

Periile abrazive cu flansa sunt ideal concepute pentru posturi de lucru fixe. Flansa integrata ofera o stabilitate sporita, evitand astfel oscilatiile in timpul functionarii si reducand uzura neuniforma. Acest aspect este crucial in industria prelucrarii metalelor si a lemnului, unde uniformitatea finisajului poate face diferenta intre un produs de calitate si unul inferior.

Aceste perii au granulatia de 1000, ceea ce le face potrivite pentru slefuirea de finisare. Sunt capabile sa ofere o suprafata mata, satinata, cu un grad de rugozitate controlat, lucru esential in multe domenii industriale. Pentru a realiza acest lucru, pasla abraziva este imbogatita cu particule abrazive cu dimensiuni controlate, asigurand astfel un rezultat consistent si predictibil.

Avantajul major al periilor abrazive cu flansa este reprezentat de faptul ca acestea asigura o slefuire uniforma pe toata durata functionarii. Acest lucru se traduce prin eliminarea oricaror inegalitati de pe suprafata materialului procesat, rezultand un finisaj uniform, de calitate superioara.

In concluzie, periile abrazive cu flansa 150×40×20 mm, PRS40P, cu granulatie 1000, de la Abra Com SRL, reprezinta un exemplu remarcabil al manufacturii de inalta calitate din Romania. Ele ofera solutii eficiente si durabile pentru slefuirea si lustruirea suprafetelor metalice si nemetalice, asigurand in acelasi timp un finisaj uniform si de calitate superioara. Aceste perii reprezinta un instrument de incredere pentru profesionisti, indiferent de industria in care lucreaza

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii din pasla abraziva

Periile din pasla abraziva sunt instrumente extrem de versatile, utilizate într-o varietate largă de aplicatii industriale și de fabricație pentru a efectua sarcini precum curățarea, lustruirea, slefuirea și finisarea. Acestea sunt folosite în principal datorită capacității lor de a produce un finisaj uniform și de calitate, precum și pentru durabilitatea lor și capacitatea de a rezista la uzură intensă.

 • Curățare: Periile din pasla abraziva sunt folosite în mod obișnuit pentru curățarea pieselor metalice sau a altor materiale dure. Acestea sunt capabile să îndepărteze murdăria, rugina, vopseaua și alte materiale nedorite de pe suprafețe fără a le deteriora.
 • Lustruire: Aceste perii sunt excelente pentru a lustrui metalul și alte materiale, oferindu-le o suprafață lucioasă și netedă. Lustruirea cu perii din pasla abraziva poate îmbunătăți aspectul estetic al produsului, dar și capacitatea acestuia de a rezista la coroziune.
 • Slefuire: Periile din pasla abraziva sunt utilizate pentru a îndepărta asperitățile și a slefui suprafețele, făcându-le netede și pregătite pentru procesele ulterioare, cum ar fi vopsirea sau lăcuirea.
 • Finisare: O altă utilizare comună a periilor din pasla abraziva este finisarea, care poate varia de la netezirea marginilor până la pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau alte procese de finisare.
 • Satinare: Periile abrazive sunt adesea utilizate pentru a da o finisare mată sau satinată suprafețelor metalice. Aceasta este o tehnică folosită adesea în industria bijuteriilor sau a articolelor de menaj, pentru a crea o suprafață cu aspect atractiv.

Periile abrazive pot fi utilizate manual sau în mașini de slefuit și lustruit, în funcție de dimensiunile și cerințele specifice ale lucrării. De asemenea, pot fi utilizate pe o varietate de materiale, inclusiv metale, lemn, plastic și ceramică, făcându-le extrem de utile în multe industrii și aplicații.

Avantajele utilizării periilor abrazive din pasla

Utilizarea periilor abrazive din pasla vine cu o serie de avantaje semnificative în diferite industrii, de la prelucrarea metalelor și lemnului, până la finisarea și curățarea diverselor suprafețe. Iată câteva dintre beneficiile majore:

 • Versatilitate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale periilor abrazive din pasla este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și ceramică. Acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi curățarea, slefuirea, lustruirea și finisarea, ceea ce le face o alegere excelentă pentru multe aplicații.
 • Finisaj uniform: Periile abrazive din pasla permit un finisaj uniform și de calitate superioară. Sunt capabile să îndepărteze asperitățile și să lustruiască suprafețele în mod egal, asigurând o finisare netedă și profesionistă.
 • Durabilitate: Pasla abraziva este un material rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că perii pot rezista la utilizarea intensivă pe o perioadă îndelungată. Acest lucru poate reduce costurile asociate cu înlocuirea și întreținerea frecventă a periilor.
 • Economie de timp: Comparativ cu metodele tradiționale de slefuire și lustruire, utilizarea periilor abrazive din pasla poate economisi semnificativ timpul. Acestea pot curăța, slefui și lustrui suprafețele mult mai rapid, îmbunătățind astfel eficiența proceselor de producție.
 • Protejarea suprafețelor: Un alt avantaj important al periilor abrazive din pasla este că sunt mai blânde cu suprafețele decât alte metode de slefuire. Acest lucru înseamnă că ele pot îndepărta materialele nedorite fără a zgâria sau a deteriora suprafața originală.
 • Ușor de utilizat: Periile abrazive din pasla sunt, de asemenea, relativ ușor de utilizat, ceea ce le face accesibile pentru operatori cu diverse niveluri de experiență. Acestea pot fi instalate și schimbate cu ușurință pe mașini de slefuit și lustruit, economisind timp și efort.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,