Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt instrumente de lucru esențiale pentru finisarea și prelucrarea diverselor suprafețe. Acestea au dimensiuni de 300×50×30 mm și granulație 80, asigurând o acțiune eficientă și precisă. Fabricate de Abra Com SRL, aceste periile abrazive sunt echipate cu o flanșă cu diametrul găurii de 30 mm, oferind stabilitate și ușurință în utilizare. Materialul de suport textil combinat cu abrazivul de coridon garantează rezistență și performanță durabilă. Periile abrazive cu flanșă sunt soluția potrivită pentru a obține rezultate excelente în diverse aplicații de prelucrare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de Abra Com SRL, reprezintă un instrument indispensabil pentru finisarea și prelucrarea unei game variate de suprafețe. Aceste periile abrazive sunt concepute pentru a oferi performanță superioară și precizie în procesele de rectificare, lustruire sau șlefuire. Cu dimensiunile lor de 300×50×30 mm și granulația 80, acestea se pot adapta cu ușurință cerințelor specifice ale proiectelor de prelucrare.

Un aspect remarcabil al acestor perii abrazive este flanșa lor, care joacă un rol esențial în asigurarea stabilității și securității în timpul utilizării. Diametrul găurii flanșei este de 30 mm, ceea ce permite montarea și demontarea rapidă a periei pe mașinile sau utilajele adecvate. Această caracteristică facilitează schimbarea rapidă și eficientă a periei, economisind astfel timp și efort în procesul de prelucrare.

Periile abrazive PRS300NK sunt construite pe un suport textil durabil, care oferă rezistență și durabilitate în timpul utilizării intensive. Suportul textil asigură, de asemenea, flexibilitate și aderență optimă în timpul prelucrării, permițând utilizatorului să obțină rezultate de înaltă calitate.

Abrazivul utilizat pentru aceste peri abrazive este coridonul, un material recunoscut pentru duritatea și capacitatea sa de a îndepărta eficient materialele dure sau pentru a crea suprafețe fine și uniforme. Granulația de 80 indică gradul de finisare pe care îl pot obține aceste perii, oferind control și precizie în rezultatele dorite.

Indiferent dacă este vorba despre prelucrarea metalului, lemnului sau altor materiale, periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt partenerul de încredere pentru profesioniști din diverse industrii. Acestea asigură o prelucrare eficientă, rezultate de calitate și o durată lungă de utilizare, facându-le opțiunea ideală pentru orice aplicație de prelucrare exigentă.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere