Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt disponibile în dimensiunea de 300×50×30 mm și au o granulație de 60. Acestea sunt realizate cu abraziv de coridon pe un suport textil durabil.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de compania Abra Com SRL, sunt soluția perfectă pentru diverse aplicații de finisare și polizare. Aceste perii abrazive, cu dimensiuni de 300×50×30 mm, sunt dotate cu o flanșă solidă ce măsoară 30 mm în diametru, asigurând o fixare sigură și precisă. Granulația 60 a abrazivului de coridon permite o îndepărtare eficientă a materialului și obținerea unei suprafețe finisate de calitate.

Construite pe un suport textil rezistent și durabil, aceste perii abrazive oferă o aderență excelentă și rezistență la rupere, permițând utilizatorilor să le utilizeze în mod repetat pentru diverse aplicații. Echipate cu abraziv de coridon, acestea asigură o acțiune de polizare precisă și uniformă, obținând rezultate remarcabile într-un timp scurt.

Indiferent că sunt utilizate în industria metalurgică, în prelucrarea lemnului sau în alte domenii, periile abrazive cu flanșă PRS300NK oferă performanțe de top și rezultate deosebite. Calitatea superioară a acestor produse le recomandă ca fiind soluția ideală pentru profesioniști și amatori deopotrivă, oferindu-le posibilitatea de a realiza lucrări de înaltă precizie și finisaj deosebit.


Cu periile abrazive cu flanșă PRS300NK, Abra Com SRL demonstrează din nou angajamentul lor față de inovație și calitate, oferind produse durabile și eficiente, care satisfac cerințele chiar și ale celor mai exigente aplicații.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere