Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 400, coridon

Aceste perii abrazive cu flansa, denumite PRS300NK, sunt o soluție eficientă pentru diverse aplicații de finisare și polizare. Cu dimensiunile lor de 300×50×30 mm, acestea oferă un control precis și performanță superioară. Granulația 400 a abrazivului de coridon asigură un proces de prelucrare fină, în timp ce suportul textil oferă rezistență și durabilitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansa, PRS300NK, sunt produse de către Abra Com SRL, un producător renumit în industria materialelor abrazive. Aceste perii sunt utilizate pentru diverse aplicații de finisare și polizare, fiind preferate de profesioniști din diferite domenii.

Dimensiunile acestor perii sunt de 300×50×30 mm, unde 30 mm reprezintă diametrul gaurii flansei, ceea ce asigură o potrivire perfectă pe diverse echipamente și mașini de prelucrare. Cu aceste perii, puteți obține un control precis și rezultate excelente în procesul de finisare.

Abrazivul utilizat în perii este coridon, un material dur și eficient în eliminarea imperfecțiunilor și obținerea unei suprafețe netede. Granulația 400 a abrazivului asigură un proces de prelucrare fină, fiind potrivită pentru eliminarea zgârieturilor fine și obținerea unui finisaj de înaltă calitate.

Un alt aspect important al acestor perii abrazive este materialul de suport, care este textil. Acest suport oferă o rezistență excelentă și o durabilitate sporită în timpul utilizării. Fiind flexibil și durabil, suportul textil contribuie la o distribuție uniformă a abrazivului și la o eficiență maximă în procesul de finisare.

Indiferent dacă aveți nevoie de finisare și polizare în industria lemnului, prelucrarea metalelor sau alte aplicații similare, perii abrazive PRS300NK sunt soluția potrivită pentru a obține rezultate de înaltă calitate. Cu aceste perii, veți beneficia de eficiență, durabilitate și performanță superioară în procesele dvs. de prelucrare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere