Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, având dimensiunile de 300×50×30 mm, sunt echipate cu granulație 40 și sunt fabricate de Abra Com SRL. Aceste perii abrazive sunt realizate cu un suport textil și utilizează coridon ca material abraziv. Ele sunt ideale pentru diverse aplicații de finisare și polizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt produse de Abra Com SRL, o companie specializată în producția și furnizarea de instrumente abrazive de înaltă calitate. Aceste perii abrazive sunt concepute pentru a satisface nevoile industriale și comerciale, oferind performanțe superioare în operațiunile de finisare și polizare.

Cu dimensiunile lor de 300×50×30 mm, aceste perii abrazive cu flanșă sunt potrivite pentru diverse aplicații. Granulația 40 oferă un echilibru optim între îndepărtarea materialului și obținerea unui finisaj fin și uniform. Flanșa periei are o gaură cu diametrul de 30 mm, care permite fixarea sigură și stabilitatea în timpul utilizării.

Periile abrazive PRS300NK sunt realizate cu un suport textil rezistent și durabil. Acest material de suport asigură o distribuție uniformă a granulelor abrazive și contribuie la prevenirea deteriorării sau ruperea prematură a perilor. Materialul abraziv utilizat în aceste perii este coridon, cunoscut pentru proprietățile sale superioare de abraziune și durabilitate.

Indiferent dacă este vorba despre îndepărtarea ruginii, eliminarea stratului de vopsea sau pregătirea suprafețelor pentru vopsire, aceste periile abrazive cu flanșă se vor dovedi a fi partenerul perfect în procesul de finisare. Calitatea și performanța lor sunt garantate de experiența și expertiza Abra Com SRL în domeniul instrumentelor abrazive.

Rezumând, periile abrazive cu flanșă PRS300NK reprezintă soluția ideală pentru obținerea unui finisaj de înaltă calitate în diverse aplicații industriale și comerciale. Fiind produse de Abra Com SRL, acestea oferă performanță, durabilitate și fiabilitate, ceea ce le face alegerea perfectă pentru profesioniști și entuziaști deopotrivă.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere