Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt instrumente de polizare și finisare eficiente. Măsurând 300×50×30 mm, acestea sunt echipate cu flanse și au o granulație de 240. Periile au o compoziție de coridon pe un suport textil durabil, oferind astfel o performanță de înaltă calitate și rezistență. Fiind produse de Abra Com SRL, aceste periile abrazive cu flansa sunt ideale pentru a atinge rezultate superioare în procesele de polizare și finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300NK sunt produse de compania Abra Com SRL, o companie renumită în industria materialelor abrazive. Aceste perii reprezintă instrumente de polizare și finisare de înaltă calitate, concepute pentru a satisface cerințele exigente ale clienților.

Cu dimensiunile lor de 300×50×30 mm, periile abrazive sunt ideale pentru diverse aplicații industriale. Flansele atașate oferă o fixare sigură și ușoară pe mașinile și echipamentele adecvate. Diametrul găurii flansei este de 30 mm, asigurând compatibilitate și potrivire perfectă cu echipamentele existente.

Periile abrazive PRS300NK sunt echipate cu un material abraziv de înaltă performanță - coridon. Acest material asigură o acțiune agresivă și eficientă în procesele de polizare și finisare, permițând utilizatorilor să obțină rezultate superioare într-un timp mai scurt. Granulația de 240 oferă un echilibru optim între îndepărtarea materialului și finisarea precisă.

Un aspect important al acestor perii abrazive este materialul de suport textil durabil. Acest suport oferă rezistență și durabilitate, permițând perilor să funcționeze în condiții riguroase fără a se deteriora sau a-și pierde forma. Această caracteristică face ca aceste perii abrazive să fie ideale pentru aplicații industriale grele și de lungă durată.

În concluzie, periile abrazive cu flansa PRS300NK, produse de Abra Com SRL, reprezintă alegerea ideală pentru orice cerință de polizare și finisare. Cu performanță superioară, durabilitate și eficiență, acestea vor oferi rezultate excelente într-o varietate de aplicații industriale.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere