Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt perfecți pentru diverse aplicații. Având dimensiunile de 300×50×30 mm și granulația 120, acestea sunt realizate din coridon pe suport textil. Fiind eficiente și durabile, aceste perii abrazive asigură o performanță remarcabilă în procesele de finisare și polizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×50×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300NK, produse de compania Abra Com SRL, reprezintă alegerea ideală pentru diverse aplicații de finisare și polizare. Cu dimensiunile lor precise de 300×50×30 mm, aceste perii abrazive oferă o combinație perfectă de eficiență și durabilitate. Granulația de 120 asigură o finisare de înaltă calitate, iar materialul abraziv, coridonul, permite îndepărtarea eficientă a impurităților și obținerea unui rezultat neted și uniform.

Periile abrazive cu flansa PRS300NK sunt dotate cu o flansă de 30 mm, care reprezintă diametrul găurii de fixare. Acest aspect conferă stabilitate și securitate în timpul utilizării, asigurând o montare fermă pe dispozitivele adecvate. Materialul de suport textil adaugă flexibilitate și rezistență periei, permițând adaptarea la suprafețe variate și prelungind durata de viață a produsului.

Abra Com SRL, producătorul acestor perii abrazive cu flansa, este recunoscut pentru calitatea și inovația produselor sale în domeniul abrazivelor. Cu o experiență vastă și un angajament față de satisfacția clienților, Abra Com SRL demonstrează în mod constant standarde ridicate de producție și oferă soluții eficiente și fiabile pentru nevoile de prelucrare a suprafețelor.

În concluzie, periile abrazive cu flansa PRS300NK reprezintă alegerea perfectă pentru orice aplicație de finisare și polizare. Ei oferă performanță excelentă, durabilitate și rezultate de înaltă calitate, toate datorită calității superioare a materialelor și experienței Abra Com SRL în producția de abrazive.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere