Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, au dimensiunile de 300×40×30 mm. Acestea sunt fabricate din corindon și au granulația 80, fiind montate pe un suport textil durabil. Aceste perii abrazive sunt ideale pentru diverse aplicații de finisare și prelucrare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de compania Abra Com SRL, sunt un instrument deosebit de eficient pentru prelucrarea materialelor. Cu dimensiunile lor de 300×40×30 mm, aceste perii sunt construite pentru a satisface cerințele de finisare și abraziune ale diverselor aplicații industriale.

Flanșa, cu diametrul găurii de 30 mm, asigură stabilitatea și securitatea periilor abrazive în timpul utilizării. Fabricate din corindon, un material cu duritate ridicată, aceste peri abrazive sunt capabile să îndepărteze imperfecțiunile și să ofere o suprafață finisată de înaltă calitate.

Un alt aspect important al acestor perii este suportul textil pe care este montat corindonul abraziv. Acest suport textil asigură rezistență și durabilitate sporite, permițând utilizarea îndelungată a perilor abrazivi, chiar și în condiții de lucru solicitante.

Datorită granulației 80, periile abrazive cu flanșă PRS300NK oferă o acțiune de rectificare eficientă, îndepărtând imperfecțiunile și asperitățile de pe suprafețe metalice, lemn, plastic și alte materiale. Rezultatul este o suprafață finisată uniformă și netedă, pregătită pentru etapele ulterioare de prelucrare sau utilizare.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniul prelucrării și finisării, oferind performanță, durabilitate și rezultate de calitate superioară. Indiferent de aplicația dumneavoastră, aceste perii abrazive vor asigura o prelucrare precisă și eficientă, contribuind la obținerea unor suprafețe de înaltă calitate.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere