Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt ideale pentru diferite aplicații de finisare și prelucrare. Acestea au dimensiuni de 300×40×30 mm și o granulație de 60. Fabricate cu corindon pe suport textil, aceste perii oferă durabilitate și performanță remarcabile.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, produse de Abra Com SRL, sunt echipamente indispensabile în procesele de finisare și prelucrare. Cu dimensiuni de 300×40×30 mm și o granulație de 60, aceste perii reprezintă o alegere excelentă pentru obținerea rezultatelor dorite în diverse aplicații industriale.

Abra Com SRL, un producător de încredere în domeniul produselor abrazive, asigură calitate și performanță superioare în toate produsele sale. Periile abrazive cu flanșă PRS300NK nu fac excepție. Cu o construcție solidă și durabilă, acestea sunt proiectate pentru a rezista în timp și a face față condițiilor de lucru exigente.

Un aspect important al acestor perii este flanșa, care are o gaură cu un diametru de 30 mm. Acest detaliu asigură o potrivire perfectă pe mașinile sau uneltele specifice, facilitând utilizarea și maximizând eficiența procesului de prelucrare.

Materialul de suport textil conferă perilor abrazivi durabilitate și flexibilitate. Această caracteristică permite o adaptabilitate optimă la suprafețele de lucru, indiferent de forma sau textura acestora. Astfel, perii abrazivi pot fi utilizați eficient pe o varietate de materiale, inclusiv metal, lemn, plastic și multe altele.

Abrazivul utilizat în fabricarea perilor este corindonul, cunoscut pentru proprietățile sale superioare de abraziune. Acest material asigură îndepărtarea eficientă a stratului exterior și obținerea unor suprafețe netede și uniforme. Cu granulația de 60, acești peri abrazivi oferă un echilibru perfect între eficiență și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt soluția ideală pentru profesioniștii din industrie care caută rezultate superioare în procesele lor de prelucrare. Fie că este vorba despre finisarea suprafețelor metalice sau lemnului, aceste perii demonstrează performanță, durabilitate și calitate remarcabile, reprezentând o investiție valoroasă pentru orice afacere.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere