Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL sunt potrivite pentru diverse aplicații industriale. Având dimensiunile de 300×40×30 mm și granulația 400, acestea oferă performanță și rezistență în procesele de finisare și polizare. Periile au un suport textil durabil și abrazivul este realizat din coridon. Produsele Abra Com SRL sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și sunt ideale pentru obținerea rezultatelor dorite în prelucrarea materialelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL reprezintă alegerea ideală pentru aplicațiile industriale care necesită finisare și polizare de înaltă calitate. Aceste peri abrazive de înaltă performanță sunt proiectate pentru a asigura o eficiență maximă și un rezultat excelent în prelucrarea materialelor.

Fabricate de Abra Com SRL, un producător de încredere în domeniul echipamentelor industriale, periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt concepute pentru a satisface cerințele exigente ale clienților. Dimensiunile lor precise de 300×40×30 mm permit o manevrare ușoară și eficientă, garantând în același timp o rezistență optimă în timpul utilizării.

Cu o granulație de 400, aceste peri abrazive oferă un nivel adecvat de rugozitate pentru a obține finisaje fine și uniforme pe diverse suprafețe. Abrazivul utilizat este coridon, un material de înaltă calitate și durabilitate, recunoscut pentru performanța sa excelentă în prelucrarea materialelor.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt echipate cu o flanșă cu diametrul de 30 mm, asigurând o fixare solidă și sigură în timpul utilizării. Flanșa permite o montare rapidă și ușoară pe diverse echipamente și mașini de prelucrare.

Un alt avantaj al acestor perii abrazive este suportul textil, care oferă rezistență și durabilitate sporite. Acest suport asigură o distribuție uniformă a abrazivului pe întreaga suprafață a periei, contribuind la obținerea unor rezultate precise și consistente.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt recunoscute în industrie pentru calitatea lor superioară și fiabilitatea lor. Acestea sunt ideale pentru a fi utilizate în diverse domenii, cum ar fi prelucrarea metalelor, industria lemnului, producția de mobilă și multe altele. Indiferent de aplicația specifică, aceste peri abrazive vor oferi rezultate excepționale și vor satisface cele mai exigente cerințe ale clienților.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL sunt alegerea perfectă pentru orice operațiune de finisare și polizare. Calitatea lor superioară, durabilitatea și performanța excelentă le fac să se evidențieze în industrie. Cu aceste peri abrazive, veți obține rezultatele dorite într-un mod eficient și fiabil.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere