Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL sunt disponibile în dimensiunea de 300×40×30 mm, cu granulația 40 și sunt fabricate din corindon. Aceste perii sunt ideale pentru diverse aplicații abrazive, oferind rezistență și performanță remarcabilă. Cu flanșa și gaura de 30 mm în diametru, acestea sunt ușor de montat și pot fi utilizate eficient în procesele de finisare și rectificare. Îmbinând materialul textil pentru suport cu abrazivul de corindon, periiile abrazive PRS300NK asigură o durabilitate sporită și rezultate de calitate superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK, fabricate de Abra Com SRL, sunt produse de înaltă calitate concepute pentru a oferi performanță excelentă în aplicațiile abrazive. Aceste perii sunt dimensiuni generoase, având o lungime de 300 mm, o lățime de 40 mm și o grosime de 30 mm. Granulația lor este de 40, ceea ce le face potrivite pentru o gamă variată de lucrări abrazive.

Periile abrazive PRS300NK au o flanșă integrată, care facilitează montarea și asigură stabilitatea în timpul utilizării. Diametrul găurii flansei este de 30 mm, ceea ce permite utilizarea lor cu echipamente și mașini specifice. Flanșa solidă asigură o fixare sigură și eficientă, fără riscul de alunecare sau dezechilibrare în timpul operațiunilor abrazive.

Materialul de suport al acestor perii abrazive este de înaltă calitate, fiind realizat dintr-un material textil rezistent. Acest suport textil conferă periei flexibilitate și rezistență, permițându-i să se adapteze ușor la suprafața pe care este utilizată. De asemenea, suportul textil asigură o distribuție uniformă a abrazivului și o durabilitate sporită a periei, ceea ce duce la o performanță superioară pe termen lung.

Abrazivul utilizat în aceste perii este corindonul, un material cunoscut pentru duritatea și proprietățile sale abrazive excelente. Corindonul asigură îndepărtarea eficientă a materialului și obținerea unei suprafețe netede și finisate de calitate. Granulația de 40 oferă un echilibru optim între eficiență și finisare, fiind potrivită pentru o varietate de materiale și aplicații.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK reprezintă o alegere ideală pentru profesioniștii din diverse industrii, precum construcții, metalurgie, prelucrarea lemnului sau industria automobilelor. Ele oferă rezistență, performanță și durabilitate, garantând rezultate de înaltă calitate și satisfacția utilizatorilor. Indiferent dacă este vorba de finisarea suprafețelor, îndepărtarea vopselei sau a ruginii, aceste perii abrazive cu flanșă sunt partenerul perfect în procesele abrazive exigente.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere