Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL sunt instrumente eficiente și durabile pentru diverse aplicații de finisare și pregătire a suprafețelor. Având dimensiunile de 300×40×30 mm și granulația 240, aceste perii oferă o abraziune precisă și uniformă. Fabricate cu grijă, periile au un suport textil robust, asigurând o durată de viață îndelungată. Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt ideale pentru îndepărtarea rugozităților și pregătirea suprafețelor în diverse aplicații industriale și de prelucrare a lemnului.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK de la Abra Com SRL sunt produse de înaltă calitate, perfecte pentru sarcini de finisare și pregătire a suprafețelor în diverse aplicații industriale și de prelucrare a lemnului. Aceste peri abrazive cu flanșă au dimensiunile de 300×40×30 mm și granulația 240, oferind un control precis asupra abraziunii. Fabricate de Abra Com SRL, un producător de încredere în industria instrumentelor abrazive, periile PRS300NK sunt rezistente și durabile.

Prin utilizarea coridonului ca material abraziv, aceste perii asigură îndepărtarea eficientă a rugozităților și pregătirea optimă a suprafețelor pentru aplicarea de vopsele, lacuri sau alte acoperiri. Suportul textil solid oferă o fixare sigură pe flanșă și contribuie la durabilitatea și stabilitatea periilor pe termen lung.

Cu un diametru de 30 mm al găurii flanșei, aceste peri abrazive cu flanșă sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și unelte electrice utilizate în diverse domenii, inclusiv în industria lemnului, prelucrarea metalelor și fabricarea generală. Echipate cu o granulație fină de 240, periile asigură o finisare de înaltă calitate, fără a deteriora suprafața de prelucrat.

Periile abrazive cu flanșă PRS300NK sunt alegerea perfectă pentru profesioniștii care caută performanță și durabilitate în procesele lor de finisare și pregătire a suprafețelor. Fiind produse de Abra Com SRL, aceste perii sunt garantate să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale clienților, asigurând o experiență de lucru eficientă și rezultate de înaltă calitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere