Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300NK, de la Abra Com SRL, sunt instrumente eficiente pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare. Cu dimensiunile lor precise de 300×40×30 mm și granulația de 120, acestea sunt ideale pentru îndepărtarea stratelor de vopsea, coroziunea sau imperfecțiunile suprafețelor. Fabricate cu abraziv de coridon pe suport textil durabil, aceste periile asigură performanță și rezistență în timp. Cu o flansă cu diametrul de 30 mm, acestea sunt ușor de montat pe diverse unelte și mașini. Descoperă puterea și calitatea perii abrazive cu flansa PRS300NK, oferind rezultate deosebite în procesele tale de prelucrare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×40×30 mm, PRS300NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansa PRS300NK sunt produse de compania Abra Com SRL, o marcă de încredere în industria de prelucrare și finisare. Aceste perii reprezintă soluții eficiente și de înaltă calitate pentru diferite aplicații, oferind rezultate remarcabile și durabile.

Cu dimensiunile lor precise de 300×40×30 mm, aceste periile abrazive sunt proiectate pentru a îndeplini diverse cerințe de prelucrare a suprafețelor. Granulația de 120 asigură îndepărtarea eficientă a straturilor de vopsea, coroziunii sau imperfecțiunilor, permițând obținerea unor rezultate superioare în procesele de pregătire a suprafeței pentru finisare sau tratare.

Periile abrazive PRS300NK sunt fabricate cu un abraziv de coridon de înaltă calitate, care oferă durabilitate și performanță consistentă în timp. Suportul textil asigură o fixare sigură și stabilitate în timpul utilizării, permitând o manipulare ușoară și confortabilă. Cu o flansă cu diametrul de 30 mm, acestea sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe o varietate de unelte și mașini, facilitând utilizarea în diferite medii și aplicații.

Indiferent dacă lucrezi în industria lemnului, metalurgiei, construcțiilor sau în alte domenii de prelucrare, perii abrazive PRS300NK sunt partenerul perfect pentru obținerea rezultatelor dorite. Fiind produse de Abra Com SRL, poți avea încredere în calitatea și performanța acestor perii abrazive.

Descoperă puterea și versatilitatea periilor abrazive cu flansa PRS300NK și bucură-te de rezultatele excepționale în procesele tale de prelucrare și finisare. Fie că ai nevoie de îndepărtarea coroziunii, pregătirea suprafeței pentru vopsire sau finisare, aceste perii sunt alegerea perfectă pentru a obține o calitate superioară și o eficiență sporită în munca ta.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS300NK, de 300x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS300NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere