Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, model PRS300Zr, au dimensiuni de 300×25×30 mm și sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil. Granulația de 60 conferă o eficiență ridicată în procesele de șlefuire și lustruire. Diametrul găurii flansei este de 30 mm, ceea ce le face ușor de adaptat pe diverse mașini. Aceste periute sunt produse de Abra Com SRL și se disting prin durabilitate și performanță superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 300×25×30 mm, PRS300Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS300Zr, produse de Abra Com SRL, sunt unelte industriale de înaltă performanță. Acestea dispun de dimensiuni de 300×25×30 mm și o granulație de 60. Flansa, cu un diametru de gaură de 30 mm, asigură o fixare stabilă și sigură, iar forma și dimensiunile permit o adaptare perfectă pe suprafața de polizat sau lustruit.

Periile sunt fabricate din zirconiu, un material abraziv deosebit de eficient, montat pe un suport textil. Zirconiu, recunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa, este un material extrem de dur, cu o rezistență termică mare și o excelentă rezistență la coroziune. Aceste proprietăți fac din zirconiu unul dintre cele mai potrivite materiale pentru aplicații abrazive.

Granulația de 60 a zirconiu conferă periilor abrazive cu flansă o eficiență ridicată în procesele de șlefuire, polizare și lustruire. Periile pot fi utilizate într-o gamă variată de industrii, de la industria auto până la cea navală, de la prelucrarea metalelor până la fabricarea mobilei.

Fabricate cu atenție la detalii de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS300Zr sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor o performanță optimă și o durată de viață lungă. Calitatea și fiabilitatea lor au fost confirmate în multe aplicații industriale, rezultând în recunoașterea pe scară largă a mărcii Abra Com SRL pe piața de unelte industriale.

Suportul textil oferă flexibilitate și durabilitate, permițând periilor abrazive să se adapteze ușor la suprafețele de lucru. Cu un diametru al găurii flansei de 30 mm, periile pot fi montate cu ușurință pe diverse mașini de șlefuit și polizat.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS300Zr sunt un instrument esențial în domeniul prelucrării materialelor, datorită durabilității, eficienței și versatilității lor. Caracteristicile lor, cum ar fi materialul abraziv din zirconiu, suportul textil flexibil și granulația de 60, împreună cu flansa cu diametru de 30 mm, le fac să se distingă ca un produs de încredere și eficient. Fiind produse de Abra Com SRL, un producător de renume, periile abrazive cu flansă PRS300Zr sunt o investiție sigură pentru orice operațiuni de prelucrare a materialelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,