Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, de dimensiuni 200×50×30 mm, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil, cu o granulație de 60. Acestea sunt produse de calitate superioară, utilizate pentru lustruirea și polizarea diferitelor suprafețe. Datorită dimensiunilor și formei lor, se adaptează perfect pe suprafața de lucru, asigurând un finisaj deosebit.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Abra Com SRL, un nume de încredere în industria de abrazivi, produce periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, concepute pentru a răspunde cerințelor diversificate ale utilizatorilor. Acestea sunt confecționate din zirconiu, un material dur, rezistent și cu o granulație de 60, ceea ce asigură o capacitate abrazivă puternică și eficientă. Suportul textil utilizat în fabricarea acestor perii oferă flexibilitate și durabilitate, asigurând o mai bună fixare a granulelor de zirconiu și o performanță îmbunătățită.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr au dimensiuni de 200×50×30 mm, diametrul găurii flanșei fiind de 30 mm. Acest lucru le face ideale pentru mașini de lustruit și polizat de dimensiuni standard. Forma și dimensiunile lor permit o adaptare perfectă pe suprafața de polizat sau lustruit, asigurând astfel un finisaj uniform și de calitate.

Zirconiu este un material abraziv foarte apreciat în industrie, având proprietăți excelente de durabilitate, rezistență la uzură și capacitate de tăiere. Acesta oferă un finisaj mai neted și mai curat decât alte materiale abrazive și are o durată de viață mai lungă. Granulația de 60 a periei abrazive cu flanșă PRS200Zr este ideală pentru finisaje grosiere și pentru îndepărtarea rapidă a materialului, dar este, de asemenea, capabilă să producă un finisaj de înaltă calitate.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații. Acestea sunt folosite adesea în domeniul metalurgiei, unde sunt esențiale pentru operațiuni de curățare, îndepărtare a ruginei, pregătire a suprafețelor pentru vopsire sau sudură. În plus, sunt ideale pentru utilizarea în domeniul lemnului pentru lustruirea și finisarea suprafețelor. De asemenea, sunt foarte potrivite pentru aplicarea în industriile de sticlă, ceramică și plastic, unde sunt necesare finisaje fine și uniforme.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr produse de Abra Com SRL reprezintă un exemplu excelent de inovație și calitate în domeniul materialelor abrazive. Ele combină proprietățile excepționale ale zirconiului cu o concepție ingenioasă și practică, oferind utilizatorilor un instrument eficient și durabil pentru lustruirea și polizarea diferitelor materiale.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,