Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS200Zr, cu dimensiuni de 200×50×30 mm, sunt fabricate de Abra Com SRL, un producător reputat în domeniu. Produsele se disting prin abrazivul de zirconiu, aplicat pe un suport textil, și flanșa cu diametrul de 30 mm. Granulația 400 îmbunătățește precizia, iar forma și dimensiunile asigură adaptarea perfectă pe suprafața de polizat sau lustruit.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flansă PRS200Zr, cu dimensiuni de 200x50x30 mm, sunt un produs de top fabricat de Abra Com SRL. Firma și-a câștigat un renume în industrie pentru produsele de calitate superioară pe care le produce, iar aceste perii nu fac excepție.

Aceste perii abrazive sunt construite cu o flansă centrală, având un diametru de 30 mm. Acest lucru permite o montare ușoară și sigură pe diferite echipamente, garantând în același timp un echilibru excelent în timpul operării. Flanșa ajută de asemenea la menținerea formei cilindrice a periei, ceea ce asigură o contactare uniformă cu suprafața de lucru, facilitând astfel o adaptare perfectă pe suprafața de polizat sau lustruit.

Abrazivul de zirconiu utilizat în aceste perii este unul dintre cele mai dure materiale abrazive, doar diamantul fiind mai dur. Zirconiu are capacitatea de a rămâne ascuțit și de a oferi o tăiere constantă, în timp ce rezistă la căldură și presiune. Granulația de 400 a zirconiului este ideală pentru operațiuni fine de polizare și lustruire, oferind un finisaj de înaltă calitate și reducând semnificativ riscul de zgârieturi sau alte defecțiuni pe suprafața lucrării.

Suportul textil asigură o flexibilitate excepțională periei, permițându-i să se contureze pe forma suprafeței de lucru. Acesta ajută la menținerea abrazivului de zirconiu pe perie, asigurând în același timp că abrazivul este distribuit uniform pe întreaga suprafață a periei.

Aceste perii abrazive sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria metalurgică, pentru finisarea suprafețelor, polizarea sau lustruirea pieselor de oțel, aliaje neferoase sau plastic. Sunt de asemenea utilizate în domeniul auto, pentru curățarea și pregătirea suprafețelor, și în construcții pentru finisarea suprafețelor de lemn.

Beneficiile utilizării zirconiului în perii abrazive sunt multiple. Acest material oferă o durabilitate mai mare, un finisaj superior și o tăiere mai rapidă, comparativ cu alte materiale abrazive. Zirconiu rezistă la căldură, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea la viteze înalte. De asemenea, datorită proprietăților sale unice, zirconiu reduce timpul de lustruire și polizare, economisind astfel timp și costuri.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS200Zr, fabricate de Abra Com SRL, oferă performanță și durabilitate superioare. Acestea sunt un instrument esențial pentru oricine caută o soluție eficientă și de încredere pentru polizare și lustruire.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,