Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 40, zirconiu

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, PRS200Zr, sunt de calitate superioară, fabricate de Abra Com SRL. Au dimensiuni de 200×50×30 mm, cu un diametru al găurii flanșei de 30 mm. Sunt concepute cu granulație 40, oferind o abraziune eficientă, iar materialul abraziv este zirconiu, montat pe un suport textil. Datorită formei și dimensiunilor, se adaptează perfect pe suprafața de polizat sau lustruit.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt un produs premium dezvoltat și produs de Abra Com SRL. Aceste perii se caracterizează prin dimensiunile lor de 200×50×30 mm, având o flanșă cu un diametru al găurii de 30 mm, adecvat pentru o multitudine de mașini de polizat sau lustruit.

Periile PRS200Zr se disting prin granulația 40, ceea ce le face potrivite pentru operațiuni de degrosare, curățare, îndepărtarea ruginei sau a vopselei. Această granulație înseamnă că particulele abrazive de pe perie sunt de dimensiuni suficient de mari pentru a oferi o performanță de abraziune eficientă, în timp ce oferă și un finisaj uniform.

Aceste perii sunt fabricate din zirconiu, un material abraziv dur și rezistent, ideal pentru utilizare pe o gamă largă de suprafețe, inclusiv metal, lemn sau plastic. Zirconiu are proprietăți de durabilitate superioară, menținându-și eficiența în timpul utilizării pe termen lung.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr folosesc un suport textil pentru fixarea materialului abraziv. Acesta oferă flexibilitate și adaptabilitate la diverse forme și contururi ale suprafețelor de polizat sau lustruit, fără a compromite durabilitatea sau eficiența abraziunii.

Produsele Abra Com SRL sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor, iar aceste perii nu fac excepție. Ele reprezintă un exemplu excelent de ingeniozitate și eficiență în tehnologia de polizare și lustruire.

În ceea ce privește domeniul de aplicabilitate, periile abrazive cu flanșă PRS200Zr se pot folosi în diverse industrii, inclusiv în construcții, fabricarea mobilei, restaurare, industria auto și multe altele. În fiecare dintre aceste domenii, perii oferă un echilibru între eficiență și flexibilitate, putând să se adapteze perfect pe suprafața de polizat sau lustruit, indiferent de complexitatea formei.

Beneficiile zirconiului se reflectă în longevitatea periei abrazive. Datorită rezistenței sale chimice și termice, zirconiu asigură un nivel constant de abraziune pe tot parcursul duratei de viață a periei. Aceasta este o caracteristică crucială pentru industrii în care calitatea finisajului este esențială.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200Zr de la Abra Com SRL sunt un instrument indispensabil într-o multitudine de industrii, oferind performanțe de abraziune eficiente, adaptabilitate și durabilitate datorită utilizării zirconiu pe un suport textil.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,