Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 120, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, 200×50×30 mm, PRS200Zr, de granulație 120, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente de înaltă calitate, proiectate pentru lucrări de lustruire și șlefuire. Datorită suportului textil, acestea se adaptează perfect pe suprafața de lucru. În plus, zirconiu utilizat ca abraziv îmbunătățește performanța și durabilitatea periilor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200Zr, granulatie 120, zirconiu

Abra Com SRL, o companie recunoscută pentru calitatea produselor sale, a proiectat și fabricat periile abrazive cu flansă, 200×50×30 mm, PRS200Zr. Aceste perii sunt instrumente extrem de utile și eficiente în domeniul lustruirii și șlefuirii, datorită propriilor lor caracteristici tehnice remarcabile.

Periile abrazive cu flansă, 200×50×30 mm, PRS200Zr, au un design robust, iar zirconiu utilizat ca material abraziv îmbunătățește semnificativ performanța lor. Diametrul găurii flansei este de 30 mm, ceea ce permite o fixare sigură și stabilă pe mașinile rotative de lustruit și șlefuit. Granulația de 120 a zirconiu-ului asigură un finisaj de înaltă calitate și o durabilitate îmbunătățită a periilor. Această granulație medie este ideală pentru cele mai diverse operațiuni de șlefuit și polizat, de la îndepărtarea ruginii până la lustruirea suprafețelor netede.

Materialul de suport al acestor perii este textil, ceea ce le conferă o flexibilitate suplimentară și o adaptabilitate excelentă pe suprafața de polizat sau lustruit. Acest suport textil, în combinație cu forma și dimensiunile specifice ale periilor, permite ca acestea să se muleze perfect pe orice tip de suprafață, fie că este vorba de forme concave, convexe sau plane.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale folosirii zirconiu-ului ca material abraziv în perii este rezistența sa ridicată la uzură și la căldură. Acesta poate îndepărta cu ușurință materialele dure și rezistente, fără a se deteriora rapid, ceea ce face ca aceste perii abrazive cu flansă să fie extrem de eficiente și de lungă durată.

Periile abrazive cu flansă, 200×50×30 mm, PRS200Zr, se pot folosi într-o varietate largă de domenii, inclusiv în industria metalurgică, în atelierele de mașini, în industria de prelucrare a lemnului sau a pietrei. Ele sunt de asemenea adecvate pentru utilizarea în ateliere auto, pentru îndepărtarea vopselei sau a ruginii, sau pentru lustruirea suprafețelor.

În concluzie, periile abrazive cu flansă, 200×50×30 mm, PRS200Zr, de granulație 120, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente esențiale pentru o gamă largă de aplicații de lustruire și șlefuit. Grație zirconiu-ului și suportului textil, acestea oferă performanță, eficiență și durabilitate superioare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,