Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de la Abra Com SRL, au dimensiunile 200×50×30 mm și o granulație de 80, fiind fabricate din materialul abraziv coridon. Acestea sunt instrumente eficiente pentru diverse aplicații de șlefuire și finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, produse de compania Abra Com SRL, sunt ideale pentru a îndeplini cerințele de șlefuire și finisare în diferite aplicații industriale și comerciale. Cu dimensiunile lor precise de 200×50×30 mm, aceste perii sunt proiectate să ofere un control excelent și un rezultat de înaltă calitate.

Flanșa periei abrazive are un diametru de 30 mm, asigurând o fixare sigură și stabilă pe unelte sau mașini specializate. Materialul de suport al periei este textil, oferind rezistență și durabilitate în timpul utilizării intensive. Abrazivul utilizat în fabricarea acestor perii este coridon, cunoscut pentru eficiența sa în îndepărtarea rapidă și uniformă a materialului supus prelucrării.

Datorită granulației de 80, aceste perii abrazive sunt potrivite pentru a realiza atât șlefuirea fină, cât și eliminarea imperfecțiunilor și pregătirea suprafețelor pentru tratamente ulterioare, cum ar fi vopsirea sau acoperirile de protecție. Indiferent de aplicația dvs., perii abrazive cu flanșă PRS200NK oferă performanțe de înaltă calitate și rezultate consistente.

Fiind produse de Abra Com SRL, o companie cu o reputație solidă în industrie, puteți avea încredere că aceste perii abrazive sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate și vor îndeplini așteptările dvs. în ceea ce privește performanța și durabilitatea.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul prelucrării materialelor și a finisării, oferindu-le instrumentele necesare pentru a obține rezultate superioare și a realiza lucrări de înaltă calitate. Indiferent dacă sunteți în industria metalurgică, prelucrarea lemnului sau în construcții, aceste perii abrazive vor fi un partener de încredere în eforturile dvs. de a obține o finisare perfectă și rezultate satisfăcătoare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere