Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de dimensiuni 200x50x30 mm, cu granulație de 60, utilizează corindon ca material abraziv. Aceste perii sunt instrumente eficiente pentru îndepărtarea rapidă a materialelor și prelucrarea suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x50x30 mm, reprezintă un produs de înaltă calitate fabricat de Abra Com SRL. Aceste perii abrazive sunt proiectate pentru a oferi rezultate excelente în operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Dimensiunea de 30 mm reprezintă diametrul găurii flanșei, asigurând compatibilitatea cu diverse mașini și echipamente de prelucrare.

Materialul de suport al acestor perii abrazive este textil, ceea ce asigură flexibilitatea și rezistența în utilizare. Abrazivul folosit este coridon, un material dur și eficient în îndepărtarea materialelor și obținerea unui finisaj de calitate.

Aceste perii abrazive cu flanșă sunt ideale pentru operațiuni precum îndepărtarea vopselei, ruginii sau alte reziduuri de pe suprafețe, netezirea sau pregătirea suprafețelor pentru finisare ulterioară. Ele sunt capabile să ofere o performanță remarcabilă și să asigure o prelucrare eficientă și precisă.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt un instrument indispensabil în orice atelier de prelucrare, asigurând calitatea, durabilitatea și eficiența necesare în obținerea unor finisaje superioare. Cu aceste perii, veți beneficia de rezultate de înaltă calitate și de un produs fabricat cu atenție și experiență de către Abra Com SRL.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere