Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK de la Abra Com SRL, cu dimensiunile 200×50×30 mm și granulația 400, sunt instrumente eficiente pentru diverse aplicații de finisare și șlefuire. Fabricate din corindon de înaltă calitate, aceste perii abrazive asigură o performanță durabilă și rezistență în timp. Cu un design cu flanșă, acestea sunt ușor de montat pe diferite mașini și pot fi utilizate în diverse industrii pentru a obține rezultate precise și uniforme.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK de la Abra Com SRL reprezintă soluția ideală pentru aplicații de finisare și șlefuire, oferind rezultate de înaltă calitate și o durabilitate remarcabilă. Aceste perii abrazive sunt fabricate cu precizie, având dimensiunile de 200×50×30 mm și granulația 400, asigurând astfel un nivel optim de abraziune pentru diversele operațiuni de prelucrare.

Produsele sunt create și distribuite de Abra Com SRL, o companie recunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate în domeniul abrazivelor. Echipate cu o flanșă de 30 mm, perii abrazive sunt ușor de montat pe diferite mașini și oferă o stabilitate excelentă în timpul utilizării. Această caracteristică permite operatorilor să obțină rezultate precise și uniforme în procesul de finisare.

Materialul de suport utilizat pentru aceste perii abrazive cu flanșă este textil, care oferă o rezistență și o durabilitate sporită. Cu ajutorul acestui material, perii pot abraza eficient suprafețele, în timp ce protejează și păstrează integritatea obiectului prelucrat.

Abrazivul utilizat în perii abrazive este corindonul, un material de înaltă calitate și durabilitate. Corindonul asigură un nivel optim de abraziune, permițând operatorilor să îndeplinească cerințele specifice ale fiecărei aplicații. Indiferent de industria în care sunt utilizate, aceste perii abrazive cu flanșă oferă rezultate superioare și satisfac clienții cu performanța lor remarcabilă.

În concluzie, perii abrazive cu flanșă PRS200NK sunt alegerea ideală pentru cei care caută un instrument eficient și durabil pentru operațiuni de finisare și șlefuire. Produse de Abra Com SRL, acestea sunt concepute pentru a oferi rezultate precise și uniforme într-o gamă variată de aplicații industriale. Cu dimensiunile lor precise, flanșa de 30 mm și abrazivul de corindon, aceste perii abrazive asigură performanță și calitate superioară în fiecare utilizare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere