Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt instrumente de lucru esențiale pentru diverse aplicații abrazive. Cu dimensiunile lor de 200×50×30 mm și granulația de 240, aceste perii oferă o performanță remarcabilă în prelucrarea și finisarea suprafețelor. Fabricate de Abra Com SRL, acestea sunt rezistente și durabile, asigurând o utilizare îndelungată. Flanșa lor cu diametrul de 30 mm facilitează montajul și schimbarea rapidă a periei. Materialul de suport textil și abrazivul din coridon garantează un efect abraziv eficient și uniform, fiind ideale pentru a obține rezultate de înaltă calitate în diverse industrii.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt produse de încredere fabricate de Abra Com SRL, o companie renumită pentru calitatea și performanța instrumentelor abrazive. Aceste perii sunt concepute pentru a satisface nevoile diverse de prelucrare și finisare a suprafețelor, oferind rezultate superioare într-un mod eficient și precis.

Cu dimensiunile lor de 200×50×30 mm, aceste perii abrazive se evidențiază prin versatilitatea lor, fiind potrivite pentru o gamă largă de aplicații industriale. Granulația de 240 asigură un nivel optim de abraziune, permițând îndepărtarea eficientă a materialului în exces și obținerea unei suprafețe finisate de înaltă calitate.

Flanșa cu un diametru de 30 mm reprezintă un element important al acestor perii abrazive. Aceasta facilitează montajul sigur și rapid al periei pe instrumentul corespunzător și permite schimbarea rapidă a periei atunci când este necesar. Astfel, utilizatorii pot economisi timp prețios în procesul de lucru și pot obține rezultate consistente.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt construite cu atenție și din materiale de înaltă calitate. Materialul de suport textil oferă flexibilitate și rezistență, permițând periei să se adapteze ușor la suprafețele de prelucrat. Abrazivul din coridon, recunoscut pentru durabilitatea și performanța sa, asigură un efect abraziv eficient și uniform. Această combinație de materiale garantează o durată de viață lungă a periei și un randament excelent în diverse aplicații.

Indiferent dacă este vorba de prelucrarea lemnului, metalului, plasticului sau a altor materiale, periile abrazive PRS200NK oferă rezultate remarcabile. Ele sunt ideale pentru șlefuirea, debavurarea, pregătirea suprafeței și finisarea în diferite industrii, precum industria lemnului, industria metalurgică, construcțiile și multe altele.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt soluția perfectă pentru lucrările abrazive de înaltă calitate. Fabricate de Abra Com SRL, acestea demonstrează angajamentul companiei față de performanță și durabilitate. Cu aceste peri abrazive, veți obține rezultate excelente, economisind timp și efort în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere