Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de la Abra Com SRL, sunt instrumente de lucru de înaltă calitate, ideale pentru diverse aplicații. Aceste perii au dimensiunile 200×50×30 mm și sunt echipate cu o flanșă cu diametrul găurii de 30 mm. Granulația de 120 și materialul abraziv din corindon asigură o acțiune eficientă și precisă asupra suprafețelor de prelucrat. Datorită suportului textil solid, aceste perii sunt durabile și rezistente la uzură. Cu periile abrazive cu flanșă PRS200NK, veți obține rezultate de înaltă calitate în activitățile dumneavoastră de finisare și prelucrare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×50×30 mm, PRS200NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de la Abra Com SRL, sunt produse de încredere, recunoscute pentru performanța lor superioară în domeniul prelucrării suprafețelor. Aceste perii sunt echipate cu o flanșă care asigură stabilitatea și siguranța în timpul utilizării. Diametrul găurii flansei, de 30 mm, permite montarea rapidă și simplă pe diverse utilaje sau scule.

Cu dimensiunile lor de 200×50×30 mm, aceste periile abrazive oferă o suprafață generoasă de lucru, facilitând astfel procesul de prelucrare. Granulația de 120 asigură un echilibru optim între îndepărtarea materialului și finisarea fină, oferindu-vă flexibilitate în a obține rezultatele dorite.

Materialul abraziv utilizat în aceste peri abrazive cu flanșă PRS200NK este coridonul, un material durabil și rezistent la uzură. Corindonul oferă o acțiune agresivă asupra suprafețelor de prelucrat, eliminând rapid imperfecțiunile și asigurând o finisare de calitate superioară.

Suportul textil al periilor abrazive contribuie la durabilitatea și rezistența acestora. Materialul textil oferă stabilitate și flexibilitate, permițând o aderență optimă a granulelor abrazive pe suprafața de lucru. Aceste perii sunt proiectate să reziste în fața utilizării intense și să ofere rezultate consistente pe termen lung.

Indiferent dacă sunteți implicat în activități industriale, lucrări de prelucrare a lemnului sau alte aplicații de finisare, periile abrazive cu flanșă PRS200NK vă vor satisface nevoile. Cu aceste perii de înaltă calitate, veți obține performanțe superioare și rezultate precise, economisind timp și efort în procesul de prelucrare. Încrederea în produsele Abra Com SRL și calitatea acestor perii abrazive vă vor asigura satisfacția deplină în rezultatele obținute.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x50 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere