Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, PRS200Zr, cu dimensiunile 200x40x30 mm, sunt realizate din zirconiu, având o granulație de 80. Suportul acestor perii este textil, asigurând o adaptare excelentă pe suprafața de lucru. Acestea sunt concepute pentru a oferi rezistență și eficiență în polizare și lustruire.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200Zr, granulatie 80, zirconiu

Produse de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS200Zr sunt unelte de calitate superioară concepute pentru aplicații de polizare și lustruire. Dimensiunile acestora, de 200x40x30 mm, împreună cu diametrul găurii flansei de 30 mm, facilitează o potrivire excelentă pe diverse mașini de lucru.

Compozite din zirconiu, cu granulație 80, periile abrazive PRS200Zr își demonstrează eficacitatea în multiple domenii, printre care metale neferoase, oțel inoxidabil și diverse aliaje. Abrazivul de zirconiu este cunoscut pentru durabilitatea sa îndelungată și capacitatea de a îndepărta materiale dure fără a se deteriora sau a se încărca.

Suportul textil al periei abrazive cu flansă permite o adaptare eficientă la suprafața de lucru, asigurând un contact constant și uniform, chiar și pe contururi neregulate. Acest lucru duce la un finisaj de înaltă calitate și o reducere a timpului necesar pentru procese de polizare sau lustruire.

Un alt beneficiu cheie al utilizării zirconiului în aceste perii abrazive este că acesta este un material mai greu și mai dur decât aluminiu și corindonul, permițând un randament mai bun și mai multă precizie în îndepărtarea materialului.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS200Zr produse de Abra Com SRL reprezintă un instrument eficient și de lungă durată pentru aplicații de polizare și lustruire în diverse domenii industriale. Utilizarea zirconiului asigură performanțe ridicate, iar suportul textil facilitează adaptarea perfectă pe suprafața de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,