Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă (Periile abrazive cu flanșă PRS200NK) au dimensiuni de 200x40x30 mm și o granulație de 80, folosind corindon ca material abraziv. Aceste perii sunt un instrument eficient și durabil pentru prelucrarea suprafețelor în diverse aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x40x30 mm, sunt un produs de calitate înaltă fabricat de Abra Com SRL. Această companie este recunoscută pentru experiența sa în domeniul producției de instrumente abrazive și pentru angajamentul său în a furniza produse fiabile și performante.

Periile abrazive PRS200NK au un design robust, cu dimensiuni precise pentru a se potrivi cu o gamă largă de mașini și echipamente de prelucrare. Flanșa este prevăzută cu o gaură cu un diametru de 30 mm, asigurând o fixare sigură și stabilă a periilor în timpul utilizării.

Materialul de suport al acestor perii este textil, oferindu-le o rezistență și durabilitate superioare. Aceasta permite o utilizare îndelungată și constantă a periilor, rezistând solicitărilor intense în timpul prelucrării suprafețelor.

Corindonul este materialul abraziv utilizat în aceste perii, cunoscut pentru duritatea și capacitatea sa de a îndepărta materialul cu eficiență. Granulația de 80 indică un nivel moderat de asprime, fiind potrivită pentru îndepărtarea materialului într-un mod controlat și pentru prelucrarea preliminară a suprafețelor.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt un instrument esențial în diverse aplicații industriale, inclusiv prelucrarea metalelor, finisarea lemnului sau prelucrarea materialelor plastice. Acestea oferă rezultate excelente, asigurând un nivel înalt de precizie și calitate în procesele de prelucrare.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x40x30 mm, cu granulație de 80, reprezintă un produs de încredere fabricat de Abra Com SRL. Cu un design durabil, material de suport textil și corindon ca material abraziv, aceste perii sunt pregătite să răspundă cerințelor dvs. de prelucrare a suprafețelor, oferind performanță și durabilitate de înaltă calitate.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere