Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă (PRS200NK) au dimensiunile de 200x40x30 mm și o granulație de 400, folosind coridon ca material abraziv. Aceste perii sunt ideale pentru diverse aplicații de prelucrare a suprafețelor, asigurând rezultate precise și eficiente.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x40x30 mm, sunt produse de înaltă calitate realizate de Abra Com SRL, o companie cunoscută pentru experiența și angajamentul său față de calitate. Dimensiunea de 30 mm reprezintă diametrul găurii flanșei, permitând periei să fie fixată în siguranță pe diverse mașini și echipamente.

Aceste perii abrazive utilizează coridon, un material abraziv recunoscut pentru eficiența sa în îndepărtarea materialelor dure și prelucrarea fină a suprafețelor. Materialul de suport al acestor perii este textil, asigurând o durabilitate și rezistență superioară în timpul utilizării.

Cu o granulație de 400, aceste perii abrazive sunt potrivite pentru operațiuni de finisare fină și polizare. Ele sunt eficiente în îndepărtarea zgârieturilor fine, imperfecțiunilor sau pregătirea suprafețelor pentru finisaje ulterioare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt instrumente indispensabile în diferite industrii, cum ar fi industria lemnului, prelucrarea metalelor sau industria auto. Rezistența, durabilitatea și calitatea lor superioară asigură rezultate consistente și satisfacția clienților.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt produse de calitate superioară, fabricate de Abra Com SRL. Cu dimensiuni precise, granulație fină și materiale de înaltă calitate, aceste perii abrazive sunt soluția ideală pentru a obține rezultate precise și eficiente în prelucrarea și finisarea suprafețelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere