Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă, 200x40x30 mm, PRS200NK, granulație 40, coridon, sunt instrumente de prelucrare eficiente și durabile, utilizate pentru îndepărtarea rapidă a materialului. Sunt potrivite pentru diverse aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flanșă de la Abra Com SRL, cu dimensiuni de 200x40x30 mm, reprezintă o soluție de top pentru prelucrarea eficientă a suprafețelor. Acestea sunt produse de înaltă calitate, proiectate și fabricate cu atenție la detalii pentru a asigura rezultate excelente.

Un aspect important al acestor perii este gaura flansei cu un diametru de 30 mm, care se potrivește perfect cu echipamentele și mașinile disponibile pe piață. Acest lucru asigură compatibilitatea și ușurința utilizării lor în diverse aplicații industriale.

Periile abrazive sunt realizate folosind un material de suport textil, care oferă rezistență și durabilitate sporită. În plus, corindonul, abrazivul utilizat în aceste perii, este un material cunoscut pentru duritatea sa, asigurând o eficiență excelentă în îndepărtarea materialului.

Granulația de 40 a acestor perii indică un nivel ridicat de asprime. Aceasta le face ideale pentru operațiuni de îndepărtare rapidă și eficientă a materialului, precum îndepărtarea vopselei sau ruginii. Cu aceste perii abrazive, veți putea realiza operațiuni de prelucrare într-un timp mai scurt, fără a sacrifica calitatea rezultatelor.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă sunt produse de încredere, fabricate de Abra Com SRL. Acestea oferă un nivel înalt de performanță și durabilitate, datorită materialului de suport textil și abrazivului de calitate, coridon. Cu dimensiunile lor precise și granulația potrivită, aceste perii sunt instrumentele ideale pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor, în diverse domenii industriale.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere