Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x40x30 mm, cu granulație 120 și corindon, sunt instrumente eficiente pentru prelucrarea suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×40×30 mm, PRS200NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x40x30 mm, reprezintă un produs de înaltă calitate, fabricat de Abra Com SRL. Aceste perii sunt echipate cu o flanșă cu diametru de 30 mm, care facilitează fixarea și stabilitatea în timpul utilizării.

Materialul de suport al perilor este textil, oferind rezistență și durabilitate sporite. Abrazivul utilizat în aceste perii este corindon, un material dur și eficient în îndepărtarea materialelor. Granulația de 120 indică un nivel mediu de asprime, fiind potrivită pentru o varietate de aplicații de prelucrare a suprafețelor.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt ideale pentru îndepărtarea vopselei, ruginii sau alte reziduuri de pe suprafețe, dar și pentru netezirea și finisarea acestora. Acestea oferă rezultate de înaltă calitate și performanță constantă în diverse aplicații industriale.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt produse de încredere, fabricate de Abra Com SRL, cu un design și o construcție de înaltă calitate. Aceste perii sunt echipate cu flanșă pentru o fixare sigură, au un material de suport textil durabil și utilizează corindonul ca abraziv eficient. Indiferent de necesitățile dvs. de prelucrare a suprafețelor, aceste perii abrazive vor oferi rezultate excelente și satisfacție durabilă.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x40 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere