Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, 200x30x30 mm, PRS200Zr, granulație 80, sunt instrumente de înaltă performanță, fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea dispun de un diametru al găurii flanșei de 30 mm. Datorită granulației de 80, aceste perii abrazive oferă o finisare netedă și uniformă a suprafețelor pe care sunt aplicate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 80, zirconiu

Produse de compania Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă, 200x30x30 mm, PRS200Zr, cu granulație 80, sunt rezultatul ingineriei de precizie și a inovației în tehnologia abrazivelor. Aceste perii sunt realizate cu o gaură centrală cu diametrul de 30 mm, destinată acomodării axului de rotație al utilajelor pe care sunt montate.

Abrazivul utilizat în compoziția acestor perii este zirconiu, un material cunoscut pentru duritatea și rezistența sa mare la uzură, care contribuie la o durată de viață îndelungată a periei. Suportul textil oferă o flexibilitate sporită, permitând adaptarea la suprafețele de diferite forme și asigurând o finisare de înaltă calitate.

Granulația de 80 oferă un echilibru între îndepărtarea eficientă a materialului și o finisare netedă. În funcție de necesități, aceste perii pot fi utilizate în diverse industrii precum metalurgie, industria lemnului, industria automotive sau cea aeronautică.

Unul dintre avantajele majore ale utilizării zirconiului în abrazive este capacitatea sa de a menține ascuțimea granulelor, ceea ce înseamnă că aceste perii vor oferi o performanță constantă de-a lungul duratei lor de viață. Acest fapt le face ideale pentru utilizarea pe termen lung în condiții industriale unde calitatea și eficiența sunt esențiale.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,