Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, 200×30×30 mm, sunt echipamente de calitate superioară, concepute cu un suport textil robust și granulație 60. Având ca bază zirconiu, acestea oferă o durabilitate și eficiență îmbunătățite. Sunt potrivite pentru o varietate de aplicații industriale, având o gaură de flanșă de 30 mm.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 60, zirconiu

Produse de compania Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă, PRS200Zr, 200×30×30 mm, reprezintă un exemplu excelent de calitate și eficiență în domeniul lucrărilor de finisare. Suportul lor textil este robust și flexibil, facilitând o manipulare eficientă a periei, în timp ce diametrul găurii flanșei de 30 mm asigură compatibilitatea cu o varietate de mașini.

Aceste perii abrazive sunt caracterizate printr-o granulație 60, asigurând o îndepărtare uniformă și eficientă a materialului. Zirconiu, materialul abraziv folosit, oferă avantaje semnificative comparativ cu alte abrazive. Acesta este extrem de durabil și rezistent la uzură, ceea ce conduce la o durată de viață prelungită a periei și costuri de înlocuire reduse. De asemenea, zirconiu oferă un nivel ridicat de eficiență în îndepărtarea materialului, ceea ce îl face ideal pentru o serie de aplicații industriale, inclusiv debavurare, finisare și netezire.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt potrivite pentru o gamă largă de domenii, de la industria metalurgică la cea de construcții, și de la prelucrarea lemnului la cea a pietrei. Fie că este vorba de îndepărtarea ruginii de pe o suprafață metalică, netezirea lemnului sau finisarea unei piese de pietră, aceste perii oferă rezultate excelente.

Prin urmare, periile abrazive cu flanșă PRS200Zr se dovedesc a fi un instrument indispensabil în diverse industrii, oferind performanță, durabilitate și eficiență îmbunătățite, datorită utilizării zirconiului ca abraziv și suportului textil robust.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,