Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flânșă PRS200Zr, având dimensiuni de 200×30×30 mm, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Cu o granulație de 400, aceste perii eficiente sunt capabile să realizeze o prelucrare fină și detaliată a suprafețelor. Acest tip de perie este proiectat pentru a fi durabil și a rezista la utilizări multiple, fără a compromite calitatea finisajului.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 400, zirconiu

Fabricate de Abra Com SRL, periile abrazive cu flânșă PRS200Zr, cu dimensiunile de 200×30×30 mm, reprezintă instrumente de prelucrare de înaltă performanță. Cu diametrul găurii flansei de 30 mm, aceste perii sunt concepute pentru a se potrivi cu multe tipuri de mașini de șlefuit și polizat.

Materialul de suport al acestor perii este textil, asigurând flexibilitate și durabilitate, facilitând atingerea zonelor mai dificil de accesat, fără a compromite capacitatea de abrazare. Abrazivul utilizat este zirconiu, un material superior, cu o duritate și rezistență termică mare, care poate îmbunătăți durata de viață a periei și poate contribui la o eficiență crescută a procesului de abrazare.

Granulația de 400 a periilor abrazive cu flânșă PRS200Zr permite prelucrare fină și detaliată a suprafețelor. De asemenea, aceste perii sunt ideale pentru utilizarea într-o varietate de domenii, inclusiv în industria metalurgică, auto, în prelucrarea lemnului, precum și în construcții.

Beneficiile utilizării zirconiului în aceste perii sunt multiple. În primul rând, zirconiu oferă o rezistență mai mare la uzură și la căldură comparativ cu alte materiale abrazive, astfel încât perii să poată fi folosite pe perioade mai lungi și la temperaturi mai mari fără a se degrada. În al doilea rând, zirconiu are o capacitate excelentă de a menține asperitățile, ceea ce înseamnă că perii nu-și pierd eficacitatea de-a lungul timpului. În final, zirconiu este capabil să prelucreze o gamă largă de materiale, făcând aceste perii extrem de versatile.

Prin urmare, periile abrazive cu flânșă PRS200Zr, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente de înaltă calitate, concepute pentru a oferi performanță și durabilitate într-o varietate de aplicații și industrii.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,