Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 120, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, cu dimensiuni de 200×30×30 mm, au o granulație de 120 și sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil. Cu o structură robustă și rezistentă la uzură, aceste periute sunt potrivite pentru lucrări fine de șlefuire și netezire a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200Zr, granulatie 120, zirconiu

Produse de Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă PRS200Zr se caracterizează prin dimensiunile lor de 200×30×30 mm și granulația de 120. Acestea sunt fabricate din zirconiu, un material abraziv de înaltă calitate, montat pe un suport textil rezistent.

Diametrul găurii flanșei este de 30 mm, fapt care permite o fixare sigură și stabilă a periilor abrazive pe mașinile de șlefuit și polizat. Materialul abraziv utilizat, zirconiu, este recunoscut pentru durabilitatea sa excelentă și eficiența mare în îndepărtarea materialului, lucru care le face o alegere ideală pentru utilizarea pe termen lung în condiții industriale grele.

Periile abrazive cu flanșă din zirconiu sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, incluzând curățarea și pregătirea suprafețelor metalice, lemn, sticlă sau ceramică. Având o granulație de 120, ele sunt excelente pentru lucrările de finisare și netezire a suprafețelor, asigurând o finisare uniformă și de înaltă calitate.

Zirconiu este un material abraziv foarte dur, ce permite tăierea rapidă și eficientă a materialului, fără a genera căldură excesivă, ceea ce reduce riscul de deteriorare a piesei de lucru. De asemenea, rezistența sa ridicată la uzură îl face o alegere cost-eficientă pentru aplicații industriale.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr de la Abra Com SRL reprezintă o soluție de încredere pentru profesioniștii din domeniul prelucrării metalelor, precum și pentru cei care caută eficiență și performanță în lucrările de finisare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,