Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x30x30 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație de 40. Aceste perii sunt un instrument esențial pentru operațiunile de prelucrare a suprafețelor care necesită un nivel înalt de abraziune, oferind eficiență și durabilitate în diverse aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x30x30 mm, sunt produse de înaltă calitate realizate de Abra Com SRL, o companie de top în industria de prelucrare a suprafețelor. Fabricate din corindon, un material extrem de dur și abraziv, aceste perii sunt concepute pentru a oferi performanță excepțională și durabilitate în orice condiții de lucru.

Granulația de 40 a acestor perii indică un grad mare de asprime, făcându-le ideale pentru operațiuni care necesită o abraziune puternică. Fie că este vorba de îndepărtarea vopselei vechi, a ruginii sau a altor materiale nedorite, aceste perii abrazive sunt instrumentul perfect pentru sarcina de față.

Construcția de 200x30x30 mm indică că aceste perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente. De asemenea, aceasta reprezintă dimensiunea totală a periei, inclusiv diametrul găurii flansei, care este de 30 mm. Aceasta asigură o stabilitate excepțională în timpul funcționării și permite o varietate de aplicații.

Materialul de suport al acestor perii este textil, oferind o structură rezistentă și flexibilă care permite abrazivului din corindon să facă treaba. Această combinație de caracteristici face ca periile abrazive cu flansă PRS200NK să fie o soluție excelentă pentru orice aplicație care necesită prelucrare de înaltă performanță a suprafețelor. Fiabilitatea, eficiența și durabilitatea lor le fac un instrument valoros pentru orice atelier industrial.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere