Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x30x30 mm, au o granulație de 240 și sunt fabricate din corindon. Aceste perii abrazive sunt ideale pentru operațiuni de finisare și polizare de înaltă calitate, oferind rezultate precise și netede.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×30×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK, de 200x30x30 mm, sunt produse de compania Abra Com SRL, cunoscută pentru calitatea și experiența sa în industria prelucrării suprafețelor. Aceste perii abrazive sunt echipate cu o flanșă cu diametrul de 30 mm, care asigură o fixare solidă și sigură pe mașini și echipamente.

Periile au dimensiunile de 200x30x30 mm și granulația de 240. Acestea sunt ideale pentru operațiuni de finisare și polizare care necesită o precizie și un aspect impecabil. Materialul de suport al perilor este textil, care asigură o durabilitate excelentă și o rezistență sporită în utilizare.

Abrazivul utilizat în aceste perii este corindonul, un material recunoscut pentru duritatea sa și eficiența în îndepărtarea materialului. Granulația de 240 indică un nivel fin de asprime, fiind perfectă pentru operațiuni de finisare și polizare, oferind suprafețelor un aspect neted și lustruit.

Periile abrazive cu flanșă PRS200NK sunt potrivite pentru diverse aplicații industriale, de la prelucrarea metalului și a lemnului până la finisarea materialelor plastice. Ele oferă o combinație excelentă între calitate, durabilitate și eficiență.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200NK de la Abra Com SRL sunt instrumente de încredere și de înaltă calitate, potrivite pentru operațiuni de finisare și polizare. Cu materialul lor textil și abrazivul de coridon, aceste perii asigură rezultate precise și netede, transformând orice proces de prelucrare a suprafețelor într-un succes garantat.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x30 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40- 400 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere